10 February 2010

oh abe...abe...abe...tomyam mu sedap lah

Assalamualaikum...


ohh abe duduk mano

maghi lah kelik adik nok tanyo

cubo lihat bilik dok kosong lamo

teraso sunyi lah diri ambo....


ni lagu dikir barat yer saudara saudari.,.,.but ai bukan nak buat entry pasal dikir barat...hehehe...pasal dikir barat takda bahan lah...dah lama tak tengok dikir barat ni...

sebenar nya pasal satu kedai makan yang baru bukak kat sek7 ni...sederet ngan pak lie...RESTORAN ABE....hahahahaha.....







sekarang amin thai sudah di turun takhta dari ai dan my gf...hahaha..coz we dah ada ABE...u know what...yang paling ai suka...tomyam nya very the super weii.....i likeee....sebab tukang masak nya dan 2 3 orang pekerja amin thai dulu...hahahahahaha...

dia lari coz kata nya tokey lama tak naik kan gaji...oh yer,...harus lah my gf dah temuramah ngan bekas pekerja amin thai tu...sbb dah selalu makan kat kedai tu...jadi dia orang pun kenal...







masalah nya kan....kedai amin thai ngan abe ni...selang 5 biji kedai kot....serius wei...hahahaha..kedai abe ni betul2..berdepan ngan kedai linda onn tu,,my mom chicken rice tu.,.but banyak2 kedai makan kat situ...boleh di katakan we all semua dah try...tapi kedai linda onn jer belum...hehehehe...

sorry lah kak linda...we all bukan tak suka..but...nasi ayam tu kan...sorry lah...tak leh terima tekak cik diva ni...kebetulan cik diva tak berapa gemar nasi ayam...sbb pucattt jer...macam nasi untuk budak2...hehehehe...







kedai ABE ni okey lah...decoration nya pun menarik...ceria lah...tak lah sunyi sepi mcm pergi rumah orang mati...makanan nya tak yah cerita memang best...kenalah ngan tekak cik diva yang kelantan ni...gaya hidup orang shah alam...but gaya selera makan...masih lagi ai mencari masakan kelantan...huhuhu..baru lah puas makan...







haa...ni hidangan yang lazim kalau cik diva nak makan nasi...harus ada...tomyam campur...kailan ikan masin...telur dadar...teh o ais...nasi putih....emmm...kenyang sampai pagi....huhuhu...

ni memang pakage fav lah...emmm....i like so much tomyam dia...sedappppp....try lah wei...kalau sapa2 datang shah alam...try singgah...di sek7 baru..sederet ngan pak lie...tak silap kedai nya sebelah cyber cafe,,,berdepan ngan kedai linda onn....

emm....okey habis dah jalan2 cari makan with cik diva...hahahahaha....tunggu keluaran yang lain pulak okey...next entry shopping semula...hahahahahaha...okey titik..


see youu...




3 comments:

Noorul Syuhada said...

restoran baru ke?

CIK DIVA said...

@syu

ha ah restoran baru...but ramai kakitangan nya...staff amin thai dulu..hahaha..dia orang blah kerja tempat lain...

Anonymous said...

xsedap....sejam lebih tggu mknan smpi....huhhh...dh le mahal

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails