15 March 2012

menceceh ceh ceh ceh ceh


Assalamualaikum...


hai saya seorang yang busy sekarang...jadi banyak lah benda yang dapat dan tak dapat buat selama saya busy ini..meh saya senaraikan apa yang berlaku dan apa yang saya ingin kan..ni selingan kejap yer sebab hari ni saya free yahooooo :))

1 : nenek saya masuk wad dah nak dekat sebulan dah di hospital serdang...so saya berulang alik dari shah alam ke serdang 2 3 hari sekali...lepas tu duit belanja saya pun dah short lah yer..huhuhu..saya nak shopping pun terbantut...but okey lah sbb nenek kan..kan ku korban kan semua tu...

oh yer nenek saya kena ganggren di jari kaki nya...now jari nya dah kena potong 3 jari :( now kaki nenek saya tinggal ibu jari kaki dan jari kelingking nya...bila tengok betul2 mcm bentuk V ( peace ) hahahaha...

lepas tu turn saya kena tido sepital belum lagi...yeahhhh..tapi dah dengar ura2 weekend ni saya kena tido sepital :(( mencik...saya tak selesa tido sepital :))

2. sekarang dah start kelas kan...so saya adalah pompuan yang paling busy yer...lebih2 lagi bila saya tengok timetable saya saya rasa macam macam nak meroyan 5 minit sekali... :(( time table saya adalah sangat penuh...klu keje gomen mmg tahap nak dapat darah tinggi adalah sangat senang..lebih2 lagi bila derdepan ngan student2 yang tak paham bahasa kena ulang benda yang sama 106 juta kali...stress akak.. !!

3. saya belum dapat servis keta lagi...budget saya lari lintang pukang yer...tak sempat saya nak kejar..nasib baik keta saya baru lagi..ehem2..hehe...so bertahan lah wahai keta kesayangan ku..

4. saya tengah buat testing nak minum susu anlene muahahahaha harap2 saya berjaya yer..

5. oh yer...saya dah lama tak tengok wayang...lagiiii ahkak stress...

6. saya dah lama tak shopping kasut...saya dah takda kasut *padahal dalam keta dah macam lemari kasut*

7. saya nak holidayssss....*padahal baru start keje seminggu..selama ni relaks bagai nak rak kan..tapi saya tengah plan nak pi holidays bila habis sem nanti...amin*

8. saya tengah mengidam nak makan satay...sampai sudah takda masa nak pi makan satay...

9. dah lama saya tak buat aktiviti ziarah menziarah sanak saudara...oh saya rindu kan kaum kerabat saya...macam mana nak buat..sabtu ahad pun saya kena keje *OT* itu yang tak dapat buat tu...

10. saya harap nenek saya cepat sembuh...sbb saya dah fade up tengok muka mak guard kat sepital tu..hahahahahha..


itu jer...nnt saya sambung lagi klu ada okey...


toceh..






1 comment:

Che Kay said...

saba ye ahkak! =)

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails