27 April 2010

apa barang-barang yang ada dalam handbeg

Assalamualaikum....








this stuff antara benda yang memang perlu ada dalam handbeg ai...takda dalam handbeg pun dalam clucth pun ai sumbat jugak...hehehe...

apa barang korang yang ada dalam handbeg ekk..?? pernah tak korang terpikir...apa barang yang ada dalam handbeg dato siti nurhaliza...? erra fazira..? azwan hj ali...? aznil nawawi...oppss lupa dan redmummy...??

dalam handbeg ai plak...haruslah ada benda2 ni...ni memang permenant dalam handbeg.,..


1- purse

2- alat2 gambar di atas..

3- cermin mata ( dah rabun yer )

4- hp2 ku...( ada dua yer..heheh )

5- kipas tangan

6- tisu

7- hanger handbeg

8- kunci umah

9- gula2

10- kadang2 ada buku search word (time kot2 boring nak menunggu makanan order sampai)



okey...hari ni aku nak tag lah member2 yang lain...try senaraikan apa yang ada dalam hangbeg korang...hehehehe..







sekian titik..

2 comments:

Che Kay said...

Cik Diva,

nape perlu saya ditag? hahahaha. Che Kay dah pernah buat pasal ni pada tanggal 14 September 2009. Sila rujuk di sini

http://markonahjambu.blogspot.com/2009/09/beg-oh-beg.html

CIK DIVA said...

hahaha...

sbb aku tau ko mesti ada handbeg jugak..i know u better mr.PR ku...hihi

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails