14 April 2010

sewel disebab kan student2 FYP

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..



wahhh..cik diva suka lah....

actually dah lama ai tidak menjamah ini fav yer...walau pun tgh diet semua...but...ai haruslah pandai nak membahagikan masa makan heavy..ringan semua nya lah...















sooooo lah syedappp yer....makan plak ramai2...ngan kawan2..smabil makan sambil borak...

dah lah time tu takda org ramai pun dalam KR JJ bukit raja ni..so kedai tu kami yang punya lah...hahaha..

servis pun cepat...but ada satu kantoi....

air cond nya hari tu idak lah sejuk benor...masih terasa kehangatan....hasuslah ai bising2 jugak yer...but bila di layan bagai nak rak...sejukkkkkk jer rasa....

ni makan2 sama2 ni bukan nya nak celebrate pape ke...but ni kes nak lari kan diri sekejapan from our student...ai sooooo stresss okey...

alkisah nya pasal kak nora pass satu job to me.,..kena key in kan senarai chemical FYP..okeylah..ai ingatkan takda lah susah mana pun...just taip jer...

but bila dah habis 1 2 group..baru lah ai terasa kesewelan nya makin menyengat...ai terasa nak menangis pun ada..marah pun ada...nak gelak pun ada...

dia orang ni main tulisssssss jer itu ini...bukan nya nak kira betul2...memang pening yer...serius pening...hingga entry ni di tulis...ai tak habis2 lagi taip semua...still ada 2 3 group lagi..nasib baik kak nora ada bengkel sampai jumaat ni..so takda lah dia memekak kat telinga ai..hahahaha...








oh yer....kengkewan wei...ini beg ai cukup berkenan yer....ada sapa2 nak bagi present birthday ke...apa ke...please send this beg to me yer...hahahaha sila sepak saya...

this begpack from sembonia..rm119...







so ni lah 3 orang kawan2 ku yang sudi menenamnkan ku ronggeng2 jap time lunch hour...

tq tu my gf jadi our driver...hihihi...

pape pun..kerja kena siap kan jugak...but ronggeng2 pun harus kena siap kan jugak...hahahahaha..



sekian titik...




2 comments:

~UNai~ said...

wah bestnyer, mkn KRogerss.... yum3

saya kalo tension, suke belek2 tgok handbeg2.. cuci2 mata... pastu jenjalan cari majalah lak.. harmoni biasanyer... hihi

CIK DIVA said...

@unai

saya plak suka makannnnn...hahaha...lepas makan shopping...lepas shopping makan lagi....

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails