27 April 2010

VC baru + VC lama

Assalamualaikum....



seperti sedia maklum..sekarang tampuk pimpinan uitm telah bertukar tangan...

tak kisah lah kan sapa pun nak memerintah...but kebajikan kakitangan di bawah ni still masih sama...yeaahhaa...kata uitm di hatiku kan....

sekarang web page uitm pun dah berwajah baru...sila klik sini...

emm...buat masa sekarang ai memang tak terpikir kot nak tukar kerja ke gov yang lain...why..?? coz saya sudah jatuh hati with uitm...uitm di hati ku...tetiba nak nyanyi lagu uitm..hahaha...mr.PR ku...adakah kau masih ingat lagu uitm...??

walau ada ai ada ajak kan from my frend yang kerja at UMK kelantan...but ku tolak2 lagi...hehehe...but siapa sangka kot2 ai berubah hati kan...







this our mantan VC...Tan Sri Dato' Sri Prof Dr Ibrahim Abu Shah....

hope Tan Sri terus bersama uitm walau di mana anda berada...hehehe..








this our new VC....Dato' Prof.Ir.Dr Sahol Hamid Abu Bakar....

so...sekarang kita kena ikut lah cara pimpinan baru plak...kami rakyat jelata ni berharap dato' sahol boleh membawa uitm ni ke peringkat yang lebih ternama...seperti visi misi uitm...chayokk...








and now...kami telah ada produk sendiri yer....

tengok logo air mineral ni...wahhhhh UTIM DI HATIKU okeyy....

so sekarang...dalam uitm ada botol air ni lah yer...dan setiap yang kita beli...ada lah berapa entah lupa lah ai...duit yang kita bayar beli air ni akan di salur kan ke tabung uitm...emmm..hebat tak...but yang ni ai dapat free time jaga exam hari tu...hehehehe...



okey sekian titik...

3 comments:

Tart LovEr said...

ciksu, kat fakulti mana ko beli air ni?tak jumpa pun

Che Kay said...

tak de maknernye nak lupe.

CIK DIVA said...

@wani..

aku rasa skrg dah ada slow2...tapi yang aku dapat ni time jaga exam hari tu..dia kasi air ni..

agak nya lepas ni..dlm uitm mmg kena guna air ni dah..

@che kay..

wahhh...bagus lah ko..

okey cuba nyanyi skit...satu dua mulaaaa....hahahaha

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails