17 August 2009

Sayonara SYUHADA RAZALI

Assalamualaikum...


Haluuuu....aku nk kisah satu party untuk my love freenzzz....SYU...14hb 08 09 minggu lepas dah tamat lah SYU sebagai warga uitm...lepas ni SYU akan terbang jauh dari kami untuk menyambung pelajaran nya...lepas ni entah bila lah akan jumpa SYU lagi...semoga terus cemerlang dan gemilang..jangan lupa kami di sini....

So...sebelum tu kami dah buat makan2 skit untuk syu...tak ramai pun jemput..hanya kawan2 rapat...dan dah tentu makanan kegemaran nya MEE KARI...kih2....




tengah masak ngan sabrina...time ni aku pun turun padang sekali masak...







sabrina tengah buat dekorasi food...





dah siapppp...!!!




we are FAMILY...muahhhh....






borak2 sambil makan2...


ada mee.....






taugeh celur...




sayuran celur


kerang rebus



telur rebus




cili...









wan nur zahidah




jangan!!! jangan ambil gmbr dia....




ain


kak nora...



kak hariyah dan kak ct



ini lah NOROOL SYUHADA RAZALI.....



7 comments:

KaY FaiZaL said...

bila dia pergi?

shuhadachomby said...

11 september 20009..nnt dtg lah KLIA yer...

Tart LovEr said...

eh cik su...nape aku tak tau pasal makan?:( sedeynyee

shuhadachomby said...

haswani ani..

sebab masa tu ko kena kuaratin..kah2..ko tak ingat ke...??

Noorul Syuhada said...

besh nya cik su...sedap giler kak ct, ko n sab msk...
nnti mst aku rindu..ngeh3

Noorul Syuhada said...

noorul syuhada la cik su bukan NOROOL ...tapi i terkesima la ko wat entry khas untk aku... syg cik su...

Tart LovEr said...

ohhhh kuarantin yee..takpe2 kasik can kan noorul syuhada...

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails