18 March 2010

i'm going to the gatsby deodorant street fair

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..


holaaaa.....

wahhhh....suka2...wahai rakyat-rakyat jelata semua...mari mari semua...cik diva nak bagi tahu satu berita best ni...

adakah anda semua berdaftar bersama nuffnang...?? belum...??

pleaseee cepat-cepat...very the hebat okey bila berdaftar bersama dengan nuffnang yer sedara sedari...macam-macam aktiviti yang mereka anjurkan...

termasuk lah satu big project yang akan berlangsung tak lama lagi....nak tau..nak tau...








tadaaaa.....project ni dah lama masuk email para-para bloggers kan...so..ni email yang terbaru yang lebih detail...GATSBY DEODORANT STREET FAIR...

wahhh....i suka...sementelah lah lagi yer sedara sedari....ai jugak salah seorang pengguna gatsby...OIL CONTROL FILM nya....wahhhh i like lah....

so...to all bloggers please come to the big project from nuffnang....and ni fisrt time ai nak join majlis nuffnang....sama-sama lah kita mendekat diri with our bos....hello hello nuffnang....

so...untuk diri ai...wahai cik diva...sila kosong kan timetable anda dan siap lukis-lukis dah bunga-bunga in my kalendar..hehehe....

DATE : 17th APRIL 2010
TIME : 10am TILL 5pm
VENUE : FRONT FOYER , GROUND FLOOR BERJAYA TIMES SQUARE , KUALA LUMPUR


bukan tu saja yer sedara sedari...there are going to be LUCKY DRAWS...yeehaaa.....and we have various cool gadgets worth up to RM15,000 up for grabs.....wahhhh....ai like yerr....

siapa nak bagi senang-senang yer sedara sedari macam gitu ? seharuslah kita kena busy-busy kan diri jom semua join GATSBY DEODORANT STREET FAIR...alah..bukan nya jauh pun...times square jer....naik monorel jer...

wait-wait...bila ada lucky draws haruslah ada FUN-FAIR GAMES...macam-macam ada yer sedara sedari on the day tu...contoh yang pasti hangat and top the games is we have SUMO WRESTLING ( in air bag suits )..GLADIATOR BATTLES and other amusing and addictive games you would expect at a fun fair....haaa....meriah sungguh...per lagi jom join lah yer...

sambil-sambil tu kita dapat jumpa kawan-kawan bloggers yang lain....lagiiii kita ramai kawan-kawan...haruslah kita dapat jumpa otai-otai blogger yang selama ni kita dok follow siang malam blog dia orang kan...so ni lah peluang yang our bos kita kasi...

jadi kalau korang semua nak tahu dengan lebih lanjut kan...boleh klik-klik GATSBY DEODORANT STREET FAIR...kat sini korang nak tengok nak survey bermacam-macam jenis deodorant yer....boleh explore macam-macam....

so...itu sahaja entry di malam hari...ni belum makan lagi tau...siap kan entry ni dulu baru boleh makan dengan senang hati...ada lagi 2 entry belum post..but bagi laluan ni dulu yer...due date nya nak dekat dah ni....okey..


sekian titik..


see youu...





2 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

x dapat pergi.....

UUUUuuuuuuwaaaaaaaaa....

CIK DIVA said...

@kina..

laa yer ke...siann...takpa2..takda rezeki...lain kali leh join..

nanti leh jumpa sama2...


sekian.

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails