09 March 2010

sayonara mr.woon

Assalamualaikum....



sob sob sob sob....cik diva sedih wei.....why..why...why?

coz salah seorang fav lecturer cik diva dah pencen dah lah....and ai percaya beliau jugak menjadi lecturer fav di kalangan student2 yang pernah dia mengajar....tak gitu che kay...shu and wani..?

kali ni farewell untuk MR.WOON.....







kali ni majlis nya pun kami buat di intekma resort....setelah banyak sungguh halangan kooooo...sampai berbalas-balas email...last sekali...semua sebulat suara buat kat intekma jer...habis citer...

but i likeeeeeee very much kat intekma....makanan nya sungguh lah syedapppppp dan banyak pilihan.....ada stall lagi kiri kanan meja....

majlis kali ni en.eddy yang aturkan....sian dia macam2 kena lalui dulu...sebelum majlis ni dapat di jalankan...hahahaha....






siap ai sekali bagi cadangan....hanya kerana cadangan ai kan....ai ngan fadhli just bayar collection rm10 hinggit jer sorang....waaaaa hahahahaha suka2...

makan koo kemain melantak...berpinggan2..but yang kuar duit merah nya sekeping jer....hihi..itu lah di namakan rezeki yer sedara sedari....

dah en.eddy tanya macam ni...

shuhada....u rasa kalau i mintak u ngan fadzli rm30 hinggit sorang mahal ke tak..???

soo...nak jawab apa kalau dah dia tanya macam tu....hahahahaha...korang pun mesti tau jawapan ai apa kan....







tapi kalau dia mintak beberapa keping duit merah pun...okey jer...sbb kita nak memeriahkan majlis kan...tak da lah nak berkira.....tapi dia diam jer...tak mintak tambah ke apa...soooo senyap2 dah lahhh....huhuhu

kali ni semua the royal family food tech semua lengkap...kira2 dalam 25 orang gitu...haaa...kecoh okey....but sooo fun...

time2 ni lah kita nak jumpa seat down sesama borak2 sambil makan...kalau tak jumpa time ada kelas jer lah...







kali ni siapa ada kameraman yer....en.hilmi kita bawak dslr gabak nya sekali...ai nan adooo nak mengangkat datang sama hehh....pakai bberry sudah...tak yah banyak bunyi...main snap2 jer..

alah pakai bberry pun udah lawa per....bukan nya formal pun...so...cik diva haruslah kena bergaya ayu2 yer...coz kameraman berada di mana2 sahaja....sampai kan time ai nak ngambil makanan sempat posing....

selepas makan we all ada sessi bergambar...lengkap semua the royal family food tech...but en.hilmi belum send lah...actually majlis ni minggu lepas...ai dok menunggu dia send kan gambar2 from dslr nya lah...tapi tak sampai2 sudah...so nak tak nak kena post entry ni dulu....








nanti kalau dah sampai pic the royal family food tech...i will post kat sini...sekali kat FB pun nak letak....bukan senang tau nak mengumpulkan semua datang ni...tu tak termasuk yang tengah cuti belajar semua....kalau tak lagi ramai..

tapi ni yang ada depan mata semua lah....

tu sebab hari jumaat lepas semua bergaya baju lawa2 yer....en.eddy dah pesan suruh bergaya sakan....sebab ada sessi bergambar...but mr.woon jer ber t-shirt dia jer selamba....hahahaha...otai lah katakan.....






memang makan sampai lebam...best...dari main menu sampai ke desert nya...lengkap ai semua try yer....sampai kan ayam goreng bangkok nya siap ratah lagi...mcm lah tak pernah makan ayam goreng kan....huhuhu..

tapi best lah...makan pun dengan kenyang....minum pun masuk tekak...semua orang happy...relaks2...takda yer dok berantai-rantai issu dari email tu...semua bila berjumpa...perkara lepas2 letak tepi....yeahhh...we all kan satu family...pusing2...muka tang tu jugak yang jumpa...








harap mr.woon happy lah semua...boleh lah relaks2 kat umah...melancong ke apa ke...wahh..tetiba mcm nak pencen jugak lah...

but kalau ai pencen sekarang..mau makan apa..??? pasir..??? batu ??

nak ke mak bapak ai tanggung anak yang sihat walfiat ni yang muda trang tang tang ni dok melangut kat umah..??? jawapan nya......


JANGAN HARAP !!!!


ai sejak selepas dari spm lagi sudah berdiri di atas kaki sendiri yer...udah nak masuk 7 tahun..tu yang kalau di campak kemana saja ai boleh lah berdikari....insyaallah...but ada jugak perkara2 yang ai kena jugak sembah hormat mak abah jugak yer...but kalau ai boleh selesaikan dulu...ai buat jer...kalau dah terdesak sangat...baru lah hello-hello bonda ayahanda..pleasee help me....huhu...

okey tu jer lah..laporan semasa yer....next blog lagi besttt....huhu....


sekian titik....


see you..




3 comments:

Che Kay said...

huhuhu i sedih!

Noorul Syuhada said...

Wah sudah tiada la mr woon... huhuu.. byk wei student mr woon. dr ct pun one of them...heheh

CIK DIVA said...

@che kay and shu

sedih kan...aku pun sedih...bila dia dah tak ambil ATA sem ni...tak ngajar 204..aku pun tak ambil jugak ATA 204...

aku suka jaga kelas dia..lepas dia dtg bg arahan..dia blah..hahaha..so aku lah take over lab tu...aku lah diva lepas tu...hahahaha..

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails