16 April 2009

Jom Pi Kuantan....

Assalamualaikum...
Haluu....haa....12hb.4.09 hr tu aku pi Kuantan...umah uncle aku sorang lagi...sebab nya..aku nak kena tukar nama hak milik kereta kecil ku itu...sebelum ni nama dia...so...auncle aku ni pun nak lepaskan lah keta tu kat aku....nak tak nak terpaksa lah aku pi Kuantan...mana lah reti nak buat urusan tukar hak milik tu....
Jadi pagi tu aku drive lah sorang-sorang pi Kuantan....sampai sana dalam tengah hari dah...urusan nya pada esok hari...13hb.04.09...so..aku pun ambil lah cuti 2 hari.nak settle kan semua ni...jadi jom..tengok apa yang aku sempay snap....




sebelah kiri : highway nak g kuantan...boring gila....
sebelah kanan : kah kah...dah boring sorang-sorang..per lagi posinglah....





sebelah kiri : kereta aku dah sedia nk di check di puspakom...
bedebar ni..takut tak lepas kat tinted....kah kah....
sebelah kanan : abg puspakom tgh check enjin keta aku...




sebelah kiri : wua wua...akhir nya..tinted aku kena koyak...aduiiii......
sebelah kanan : ini kat bengkel tayar...tgh nak kasi karen kat tayar..
kah kah.,..




buat chamber nya sekali...sebab dah lari banyak sangat.....






6 comments:

Cik_daya said...

tanya mana daya dapat email chomby yer?
daya tak tahu laa...
kalau tanya mana daya jumpe blog nie tahu laa...
huhu... jumpe dengan tak sengaja nyer

Cik_daya said...

tak pernah lagi drive sorang g Kuantan... g Kuantan dah banyak kali laa

Kay Faizal said...

gituh siap kena koyak tintednye. nape ek?

Kay Faizal said...

sila lawat konah. konah ajak main 'aci ligan'

chomby said...

ok lah cik daya...what ever lah...janji we frens kan.?? kih kih...

chomby said...

tinted aku kena koyak sebab aku gi puspakom lah kay kay...ko tak baca ke cerita aku tu.huhuhu....

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails