15 April 2009

Test makan kat Jeram plak....

Assalamualaikum...

haluuu....lama kan tak upate blog ni...sorry lah...aku bz skit 2 3 minggu lepas...maklum lah macam2 agenda bulan 4 dan seterus nya...

oklah kat sini aku nk cerita pasal makan lagiii..kah kah..kali ni aku ngan auntie aku pi try kat Jeram..dekat2 kuala selangor tu...kata org kat situ seafood nya best dan murah....so we all nak try lah...memandangkan aku sekarang banyak balik umah auntie aku...jadi driver..sbb dia sekarang tengah pregnant...dulu..pakusu aku yang jadi driver...tapi skrg pakusu aku dah kena out station ke sabah...

em....bila dah try...auntie aku ckp...emm....dr 5 bintang...dia kasi 2 bintang jer...kah kah kah....mmg kureng lah....




ini lah antara lauk-lauk yang ada....



pemandangan di kedai makan seafod jeram..

2 comments:

Kay Faizal said...

sedapnya! bila ko nak belanja aku makan?

Cik_daya said...

hai chomby...
terima kasih lawat blog daya...

rasa tak kenal...
jadi meh kiter berkenalan yer.. hehehe
tak salah kan kan...

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails