16 April 2009

Outing with somebody...:-)

Assalamualaikum...
Haluuu.....haa..ni aku nk kongsi skit...hr minggu hr tu aku berkesempatan pi jalan-jalan kat damansara...best nyaa....sebelum ni aku tak pernah sampai lagi...almaklumlah..tak tahu jalannn...
hr tu sempat lah aku jejak kaki kat Ikea...the curve...dan mesti lah tengok wayang...
Nasib baik lah seseorang ni bawak aku pi sini...dan DIA suh aku try makan kat cafe Ikea..kata nya meatball kat sini best....harga nya pun murah...kat sini soft drink blh refill sampai kembung perut pun takpa...so..jom tgk gambar2 ni....

ini lah keadaan cafe Ikea...aku paling suka troley dia tu...best gila...kah kah...

haa...ini lah meatball nya...nyum2...mmg best.....



si DIA tu makan chicken chop...dan desert kami..chease kek....



kami jugak sempat bergambar dlm kotak gmbr mcm kat jepun..kah kah kah,.,..




tapi si DIA tu kena kabur kan..bahaya....kih kih.....





salah satu replika di depan pangung wayang.....



2 comments:

Kay Faizal said...

gituh! aku yang rajen gi ikea pon tak pernah makan lagi kat cafe ikea tu. balek2 makan di mamak di tesco. hahaha

Kay Faizal said...

hahaha baru perasan ko kaburkan gambar itu

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails