03 July 2009

..Advanced Birthday Party..( part 2 )

Sambung2...

Nak di jadikan cerita lah plak...kebetulan aku plak ada lagi satu jemputan makan di Nyonya Kitchen Plaza Masalam...oleh Dr.Zaibunissa dan Dr.Normah..kerana telah dpt tittle DOKTOR...so..semua staff Food Tech di jemput makan2 di situ...per lagi..aku ngan kak siti masak2...lepas tu..tiup2 lilin...makan2 skit..terus lari gi jamuan tu plak..tinggal lah gang2 yang lain tu....pape pun...tq pada Dr.Nissa dan Dr.Normah...

p/s : tq kat my love sister...pn lili..ngan hadiah advanced tu...import dari oversea time dia gi bercuti hari tu.....i likeee tau...cayang lah kat ko...muahhhhh....



bestttt....





haa..birthday sorang lagi pun kena suap jugak ni...




orang kuat kita org...kak siti...tq lah..muaahhh....




so..per lagi..serangggg....




semua serous jer time makan...




dil dan mekdah....

haa..ni hadiah dr mekdah dan spencer prime...tq both of u...


ini plak dari kak siti...tq kak siti...cantikkkkk.....


lepas tu...kami adakan sessi fotoshoot...kah kah kah...



dekat meja pun jadi...















kenapa ni mekdah..nak bunuh diri ke..??? kah kah












2 comments:

Noorul Syuhada said...

poyo la cik su....saja nk belagak la org celeb besday dia...

shuhadachomby said...

kuang2..tau tak pa..

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails