03 July 2009

..Advanced Birthday Party..( part 1 )

Assalamualaikum...


Haluuu....selamat masuk bulan JULAI...mesti tertanya2 kan kenapa..? sebenar nya bulan Julai bulan kelahiran aku...yeh yeh...kih kih..( sila muntah sekarang )..emm...so..family besar aku kat program Food Tech ni nak buat lah party kecil2 tapi penuh dengan kasih sayang...kih kih...so..kita org ambil keputusan nak buat 1 julai 2009 hari lepas...sebab selepas ni kami masing-masing sibuk...dan student pun dah daftar masuk dah..so lab lepas ni akan busy sebusy nya...


Nak di jadikan cerita..rupa2 nya..ramai pulak yang lahir dalam bulan Julai ni...aku...sab..dan fadhli...so..perlagi kita org lah pakat nak sambut serentak..kah kah...tapi...aku lah yang agak cepat gila sambut birthday ni...aku lahir 23 julai..sab 2 julai dan fadhli 1 julai...sementara tu plak..meraikan Pn.syu yang dah tamat kontrak...tak lama lagi dia dah nk fly...sob sob sob...sedih nya...Seperti biasa menu kesukaan kami soto by kak siti...puding jagung by Pn.syu..bergedil by aku..kah kah...tp semua di monitor oleh kak siti...kah kah...tp bessstttt sangat....


Dan kek kami hari tu semesti nya Secret Recepi...kih kih..nyum2..dan kepada my all frenz...kak nora..kak siti..kak riah..pn.zura..pn.syu..mekdah..wani...sab...laili..ami..en.ahmad...kak kema...kak zana..abg zahid..emy...dilla...dan lain2 lah..sorry lah klu tak tersebut nama yg dtg party hari tu....terima kasih banyak2...kerana sudi bersama2 di party tu..walau tak meriah takda belon2..tapi..itu pun dah cukup bermakna bg kami..( aku..sab..fadhli )..kami sayangggg korang semua...




Acara memasak bersama2..ada gelaran untuk acara ni..memasak dengan penuh kasih sayang..kih kih...






ngan Syu...




dua2 mek kelate...with mekdah....tq kek tu..sedappppp....



tgh lenyek kentang nak buat bergedil....




syu tukang goreng ayam...

part 2..tabur kan daun sup...kih kih...


mekdah dan wani tukang goreng bergedil..selepas aku selesai membuat nya....




sabrina tukang buat air...



haaa...ni lah kek kita org hari tu..tgk ada nama tiga orang atas tu....



dah tak sabar nk makan kek ni....



ngan haswani maisarah....


nampak tak nama aku tu....



tgh nak siap2 kan tempat...



orite...semua dah masuk dlm pic ni...tq my frenzzz.z....


okk...dah tiup lilin dah...yeh yeh...



ehh..kenapa tu...???



ooo...takda pape...so...kita potonggg...




ayyooo....kena suap2 ke...?? KIH KIH...by mekdah...




3 comments:

sarah said...

1)oooo terharu wehhh ko tulis nama penuh aku....
2)gelas pemberian mekdahtron dan spencer prime kiut wokehh
3)aku dah tau knp syu tepok amai2(spt didlm gambak fesbuk)
4)mana gambar hadiah dari kak lili ko?letakla..
5)aku akan merindui saat2 sebegini:(

wani yg cute dan seksi

shuhadachomby said...

wani tersayang :

1)mcm tu pun leh terharu ke.?? kah kah
2)mmg cute dan mmg pedas..kah kah
3)kenapa ngan syu ?
4)oo..hadiah tu sangat2 best..
5)tq lah sbb merindui kami semua..kah kah..

wani yg SOPANNNN okeyyy !!

Noorul Syuhada said...

sarah..hehhe..geli jer.kuang3

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails