20 December 2010

MAHA 2010

Assalamualaikum...






sapa pergi MAHA hari tu..? gila lah wei...dah lah MAHA tahun ni tengah2 musim cuti sekolah..sooo mak kooo...memang jem tak hengat dunia okey...

ini MAHA ni yang kedua kali aku jejak...aku pergi time hari kerja..mintak ngan bos nak kuar g MAHA...sesampai kat sana tak jem lagi dlm pukul 19 pg..





tu ngan kak nora..ohh lupa..spek mata aku yang baru plak tu..memang cover habis kening2 dan bekas2 parut aku buat laser hari tu...hahahaha...

tapi kata jer pergi MAHA...bukan semua booth dan semua laman aku jejak..hanya yang terpilih jer...idak kuasa lah aku nak pergi semua...al panasssss okey...








tahun ni lagi havoc aku rasa...sbb trem nya pun dah bertambah...plak tu ada dua laluan plak..satu bas rapid akan bawak kita terusssss ke dewan besar...dah trem tu plak untuk sesapa yang nak berhenti2 tgk laman2 lain..

jadi kita org pun naik rapid dan terus ke dewan besar...tu pun pergi dewan D..sbb kat situ dewan untuk makanan2..yang lain2 tu tak menarik minat pun.,.





dah habis pusing2 dalam dewan tu kan..baru turun ke level bawah sekali,ada jual2 makanan..dia panggil lavel makanan satu malaysia...

memang meriah makanan kat situ...makanan dari segenap pelusuk negeri dalam malaysia ni ada..duit jer yang tak berapa nak ada..

aku dah lah meroyan sbb tak bawak beg hijau giant tu kan..dah lah bnyk orang2 kedai tu duk bagi memacam sample.,nasib baik lah ada mydin dan dia jual beg hijau tu..apa lg tanpa banyak pikir..aku rembat jer..





ha...tu beg nya..habis aku sumbat dalam tu..ngan handbeg sekali..senang satu jer aku pikul..takda lah sakit bahu dan tangan dok nak memimbit..

kebetulan jumpa plak ngan student aku kat sini...haa baguslah tukang tolong ambil gambar tuk kami berempat..hehehe..








lepas tu destinasi terakhir ke laman nenas...tu pun sbb kak nora nak pi sangat kan..soo okeylah walau dalam hati aku yarabbi malas wei..dah lah panas..pastu nak kena tukar2 trem tu plak..

trem tu plak hazab sangat sbb penuh jer umah manusia...

nasib baik lah aku tak pakai baju kurung..memang ada spare dalam keta jins ngan tshirt...kalau tak meleleh di celah2 okey...hahaha..

jadi ojeylah..dalam pukul 4 we all dah gerak balik..sbb takut jem nnt masa org balik ofis plak..

memang terbaik lah MAHA 2010..semoga tahun depan ada lagi...

toceh..



Align Center

1 comment:

Mar Zarra said...

bestke gi MAHA??x jak aku pun...^__^

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails