17 February 2010

congrats my luve sis

Assalamualaikum.....



seminggu dua lepas for my sis adalaah minggu rezeki nya......

hari2 jer ada gud news....bila dia ada gud news....ai pun suka...coz ai leh tumpang sekaki....hahahaha

but this gud news berkaitan dengan karier nya as a lecturer yang begitu dedikasi lah kan...tu sebab INTEC sayang kat dia...i likeee lah....hihihi...

she very the busy women lately...almaklumlah...salah sorang orang penting ni..takda madam lili...ayooo...bungkus INTEC....yer ke..?? hahahaha....but sign nya sekarang sudah laku okey..

wei...tarik lah aku balik INTEC...

haruslah we all celebrate yer....before ai pulang bercuti CNY...ke tempat fav we all...SECRET RECIPE.....nyum2...dah lama tak lepak ini kedai....








ni minuman fav jugak....asam boi apa entah nama nya...kasturi asam boi kot..lupa lah....selalu pi situ..tunjuk2 jer dalam menu tu....

ada perubahan lah kat secret recipe sekarang....gambar di wall pun dah tukar...ini kat sacc mall...gelas pun dah tukar...sudah tinggi lampai...but air nya still sama...syedappppp......







this my luve sis.....luve u lah...hope u terus success...and...heppy always...ai m still with u sis....huhu..







ini kek fav we all jugak...carrot kek...kan dah cakap...we all ni sekapala yer...leh masuk semua jenis makanan...yang best nya...tak jauh selera tekak ni....

ini desert nya....main menu we all makan...golden blue...seperti biasa...nyum2...harum nya bau chesee kat dalam ayam tu.,...

tak lama lagi...my sis pun dah nak join my club bberry...yeehaaa....tak tido malam lah jawab nya..hahahaha...

tengah menunggu hari sesuai ni nak merasmikan nya....okey2...sabar2..sabar2...nnt ai update saat gumbira itu...

okey...titik...bersusun entry nak post ni wei...almaklumlah cuti panjang langsung tak bukak blog..memang cuti gila2..but ai love cuti CNY tahun ni...tunggu2...next blog okey..


see you....xoxo




1 comment:

Tart LovEr said...

tahniah kak lily:) walau ape pun rezeki yg datang bergolek

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails