05 February 2010

happy birthday kak siti ...we alls luve u

Assalamualaikum.....

entry ni di dedikasikan untuk Pn.Ct atau lebih mesra kak ct...

hehehehe....happy birthday yang ke 4.... tettttt...hahahaha...\

apa2 pun...semoga sihat selalu..murah rezeki...and panjang umur......







so,,kami pun makan2 lah sikit...tapi semua sponsor by birthday girl...boleh dok..?? hahahaha...ai ngan my gf tukang tolong pi beli jer semua makanan ni....







ni kek fav kak ct....dia siap request okey...ini veryyyy the mahallll lorrr....but okey lah..sedappp....from secret recipe...







dayang-dayang penyeri fodd tech tengah nak siap2 kan party expres ni...betul...actually kami lupa laaa.....semalam birthday kak ct...tu pun leh terkeluar sebab ai..

biasa lah ai kan..lepas jer kelas...mula lah macam-macam teringin nak makan...salah satu nya ai teringin nak makan satay....so ai dok berzikir lah tepi telingan kak ct...tetiba dia cakap okey jugak...pi beli lah..kak ct bg duit...

so..kita org beli sikit dah lah...ni beli siap 130 cucuk okey...hahahaa...pelik lah..pastu baru dia cakap...hari ni birthday dia.,,what..???

so tetiba termalu sikit...hahaha..







tadaaaa...satay samuri...my fav.....















ni lah birthday girl nya....hehehehe...











time ni nyanyi ramai2 untuk kak ct....mula malu...tapi tengok lepas tu dah tak malu...hahahaha..betul...cuba tengok gambar bawah...







haa...beria tiup lilin....hahahahahahaha......











ni gang2 yang sempat ada kat lab...ada yang tak dapat datang.....







sessi mengemas lab plak...haruslah kena kemas yer...this my room...hahahaha...








so....acara pembukaan tahun ni...di mulakan dengan birthday kak ct....so lepas ni dah start masak memasak lah....hahahaha...

tetiba semalam ramai lah plak requst masing-masing teringin makan itu lah..ini lah...hahha...salah satu nya..MEE KARI...yuhuuu...wei shu...ko tak teringin ke..?? hahaha...


ok see youu....xoxo



5 comments:

Che Kay said...

kemsalam kak siti!

cik diva said...

@ che kay..

kim salam jer ke..? hahahaa...
okey nanti cik diva sampaikan..

myfuzzyworld said...

Salam,

Get a chance to win 4Gb Kingston Data Traveler or 250GB Maxtor External Hard Disk.

Please visit:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

Noorul Syuhada said...

Cik su..ko lupa ke besday kak ct? sab pun lupa gak ke? hampeh btul la korg ni.. (aku pun lupa gak). kalo kak ct tak gtau tuh...mmg tak celeb la ye? nasib la ko tringin nk mkn satay..kalo tak, kak ct pun segan nk ckp kot..heheh

Nal jugak mee kari..i ske la mi kari kak ct wat. takde yg sama dgn nya.... oh tidak!! kem salam kat kak ct..XOXO utk kak ct k

CIK DIVA said...

@shu

semua orang lupa..alasan aku ckp..sbb kak ct takda fb..klu ada fb..seminggu sebelum tu aku dah tahu..hahahaha...

nasib aku teringin makan satay...ok..nnt ai bagi tahu dia..xoxo

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails