10 February 2010

saya pencinta jualan harga runtuh

Assalamualaikum...


holaaaa.....dah lamakan cik diva tidak membebel di sini....almaklum lah busy bekerja dengan keras nak bayar bil bbery....hahahahaha...

actually nak citer...ai dah dapatkan cover bberry ku...but nan adooooo warna merah ku...hanya ada hitam...tapi oklah..hitam tu menawan....hahahahaa...







kes ni dah lama dah...seminggu lepas...but tak sempat lah nak buat entry...ai beli cover ni time hp fair di shah alam ni.....

ni nak bagi tahu kan...kalau tinggal kan shah alam ni kan...kalau nak shopping tanpa batasan...tunggu jer lah sale2 yang di buat...but kalau yang duit dah berkepuk tak tahu nak buat apa...okey jer....terus gi butik.

ni cik diva cakap diri sendiri lah yer....kalau ada sale metrojaya kan...ayooo....saya lah orang yang tak leh duduk diam2 kat ofis...haruslah sama menyemak kan jualan sale tu...time ni lah dapat harga murah...hahaha...seperti contoh ai dah lama tak shopping perfume...why ? sebab dah buat stock time metrojaya sale tahun lepas....berbakul ai ngan my sis borong perfume..dari lah ANNA SUI ke BVLGARI...hahahaha...

samalah jugak time beli cover ni...beli time hp fair...TAPI...jangan lah korang beli hp plak...beli aksesori okey...kalau beli hp ai rasa korang memang weng2...jenama yang di jual haruslah jenama yang memang tak pernah dengar...just nak jalan2 cuci mata okey lah...beli aksesori jer...ni yang dapat cover hitam ku ni...rm35..ori...emm..oklah..kalau kat kedai PAS rm45 okey..untung rm10 boleh beli kfc...hahaha...

saya adalah suka akan jualan2 gudang limited seperti adidas....uiii..sesak yang amat dalam tu...u know what...kalau nak masuk awal...korang kena ada kad ahli maxis...so boleh masuk awal dalam jualan tu...satu kad boleh masuk 5 orang...nasib lah pergi ngan my sis and husband nya...kebetulan amir ada kad maxis tu...selamat lah boleh masuk awal...

per lagi shopping tak hengat...huhu...dapat begpack adidas sekarang ai buat beg lappy ku...stoking 5 pasang...handbeg adidas...perfume...selipar...huhuhu...giler kan..? but itu lah kenyataan...emm...ni pun tengah menunggu adidas buat sale lagi...i likeeee.....

ok lepas ni tak nak shopping dah untuk bbery ku...( yer lahhh tuuuu... ) kita shopping untuk dslr ku plak....hahahahaha ohhh no no no...saja gurau...takda dah nak shopping2...but sambil2 bertekad tak nak shopping...ai tengah tunggu bungkusan ku from someone...hahahaha...dengan ini saya mengaku saya telah shopping handbeg from online again..!!!! again !!!! wei tulun tulun...selamat kan saya....

godaan yang maha kuat...memang bertekad dah bulan lepas tak nak shopping lagi handbeg ke apa.,..but tangan gatal pi goggle bagpack designer...pastu siap suruh someone tu pi carikan untuk ai satu...bila someone tu kata...okey cik diva your begpack done...ada ni..bila nak grab....haaaa..mula lah aku menggelabah tak hengat...macam mana ni....hahahaha

but yang ni ai memang dah lamaaaaaaa mengidam kan nya...nak tak nak..pejam kan lah mata mu wahai cik diva...tup tup tup...terus transfer kan payment...makkkkkkk tulunnnnn...im sorry..tershopping...tak pa kan...TER jer...bukan sengaja...huhuhu...

tapi kan ni rahsia...mak ai memang tak tahu kegiatan anak nya yang gila weng2 ni...mak ai pernah datang umah..but dia tak nakk atas..kalau dia naik atas...haruslah khutbah berbunyi lagi...mana tak nya..naik tangga nak ke bilik ai..penyakut beg betul2 terus nampak...hahahaha...masa nak pindah masuk dulu...dah sekotak ai hantar balik kampung...huhu..susah lah takda adik pompuan ni..kalau tak leh bagi jer...

emm...itu jer lah nak membebel ni...next blog nak membebel pasal ada kedai makan baru bukak...bestttt....tu lah kerja ai kan...tak shopping..makan...tak makan..shopping...hahahaha okey sekian terima kasih titik.



see youu...xoxo




2 comments:

Noorul Syuhada said...

btul cik su, i pun ske metrojaya sale. aku rasa lagi worth dri jusco sale ke ape ke.. mmg berbaloi..cuma duit je yg tak berbaloi2..hahahahah

CIK DIVA said...

@shu

tu lah pasal...hahaha...but kalau nak shopping baju 1 fesyen lain kaler2 jer..i masih memilih jj sale okey..sekali borong 4 pcs berlainan warna...hahahahaha..gila kan..

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails