10 February 2010

penangan beg rizalman ibrahim

Assalamualaikum....



kring kring kring

halu che manager...

halu cik diva....u busy ke...?

tak lah...why..?

cik diva...can u help me tak...? can u buy rizalman bags at tesco...2 pcs..

ayooo...hahahaha...sanggup tu

che kay dah beli..but bila terbang balik sabah...member ai ni meroyan bila tengok i ada beg ni...boleh tak belikan...?

okeylah...no problem..nnt cik diva beli and pos this week jugak...but sila2 lah masukkan duit dalam akaun...hahahaha...


ini bukan rekaan okey...ini betul terjadi...beg kitar semula rizalman ibrahim very famous...sampai kan kawan2 kat sabah pun sanggup mintak belikan and poskan...

kepada yang berkenaan kan...please lah bina kan tesco kat sana sebiji...sian dia orang kat sana..







so...lepas kerja..balik umah siap2...terus hala ke tesco...shopping untuk che kay...nasib lah tesco tak ramai sangat orang nya...agak nya baru awal bulan...so dengan senang hati lah ai leh shopping tanpa kena beratur panjang....







masuk jer...terus ai rembat itu beg 3 sekali....why 3 ? hahahaha haruslah satu untuk cik diva jugak...dah lama jugak nak beli beg ni but kalau semata2 nak singgah tesco untuk beli beg ni sebiji..tak berbaloi rasa nya...

so..sekali harung 3 biji,...pastu pusing2 beli milo..beli maggie...stock kat lab...

haa..ni cerita pasal lab kan...dah kuar arahan baru lah...OT hanya di benarkan sampai pukul 9 malam jer....emmm...ai malas dah nak pikir...

bila budak2 projek atau produk tak siap dengan tarikh yang di beri...kalau ada yang bising nanti...memang ai nak mengamuk...sendiri mau ingat lah...tak pun terus ke pihak atasan...tanya kenapa...?

alasan nya nak budget berhemah...masalah nya...kadang2 orang atasan ni tak paham budak2 ni keje macam mana kat lab...biasa kul 10 11 malam pun tak siap...ni nak suruh siap sebelum pukul 9 malam...dari kul 9 hingga 10 malam tu...macam2 budak2 ni boleh siap kan...emm...bagi kita orang...tak kisah lah..bukan kita orang nak kena present bagai...dia orang kan...

so budak2 student food oii....pandai2 lah korang rancang masa korang..yang pasti time ofis hour korang kena berperang plak ngan kelas2 praktikal..ada kelas...tak leh guna lab...emm...senang cakap...sendiri mau ingat lah...sekarang kul 5 ai punch dah...lantak lah...

ai rasa tak lama lagi ada yang buat bantahan ni...emm...esok meeting ngan orang atasan..emm pecah lah dewan..wait and see...

okey...tu jer...titik..



see youu....



4 comments:

E-JAM said...

biasala cik diva.....peraturan manusia yang buat so suka hati diorangla.

Che Kay said...

heheheeheheh dah sampai uols! TQ so much!

Tart LovEr said...

kesian plak aku dgr, sbb tu ada meeting jumaat tu ye..

CIK DIVA said...

@che kay...

no problem..huhuhu...


@wani

ha ah...tapi meeting yang hampeh...sikit jer berkenaan ngan kita orang ni...

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails