18 November 2011

The Golden Flowers Hotel Bandung

Assalamualaikum..

kat bandung ni uncle aku dah book siap2 sebelum we all berangkat datang..di hotel Golden Flowers...betul2 kot tengah2 bandar bandung...

kiri kanan depan belakang bangunan macam buruk2...but tetiba hotel ni jer megah berdiri..


itu si baju putih adalah kami punya pak supir...dia yang tolong uruskan check in kita orang...uncle aku tukang bayar deposit jer.,,.hahaha...

ambil 2 bilik lah..takkan aku nak sumbat2 ngan uncle aku plak kan...aku stay ngan anak dia 2 orang...satu malam kalau duit malaysia rm600 hinggit..hahahahaha..kelassssss kau...


the lobi hotel...memang best lah hotel ni..cantik pun yer...merasa lah kejap bila nak turun keta ada orang tolong bukak kan pintu then jalan lenggang kangkung jer masuk hotel..

beg2 semua tu orang pekerja hotel tu tolong angkat masuk troli then hantar ke bilik we all..




ni lah katil we all...oh saya snagat berpuas hati okey bilik nya...serius..banyak2 hotel ni hotel paling best pernah aku duduk..

katil pun besar...bilik pun besar...




okey toilet nya rasa macam nak tido jer dalam tu...besar okey..semua cermin2...hahahaha sukaaaa...tapi toilet nya takda bathtub sebab dia buat kat lain...lain dari yang lain...


ni haaaa bathtub nya...sooooooooo nice...

dia letak bathtub nya nya kat luar...luar bilik we all ni ada seperti laman cenggitu...ada kerusi pastu ada air pancut kolam ikan..sangat seperti berada di bali...

kalau tido malam boleh dengar air pancut tu...tenang okey...banyak2 hari aku duduk sini dapat merasa masuk bath tub sekali jer...hahaha..

apa2 pun thanks to uncle...sebab menaja penuh holidays kami ini..hehehe..luv u lah..


toceh..


3 comments:

Madam U said...

rm600 satu malam? huhu.. dasattt.. ;D

Shuhada Samri said...

@madam U

yup..terkezut we all pun..hehe

Che Kay said...

ko kan diva! hahaha

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails