01 December 2009

meow-meow dah besarrr

Assalamualaikum....



Emm..masih mood cuti okeyy....cuma best skit sebab ai keje start hari selasa...pastu hari jumaat malam ai satu family bertolak ke kuantan...yehuu..

bertandang majlis kenduri saudara dan holiday sekali....best2...tapi dalam 2 3 hari ni...i memang busy lah..

kena pick up barang untuk uncle ai lagi...( 2 3 kali tepon ai pesan ingat tolong ambil barang nya ngan uncle usu ai...mentang2 lah orang tu tak sabar nak pakai BLACKBERRY BOLD baru nya )....pastu nak kejar2 kena gi pick up sorang lagi plak kat KLIA...fuhhh.....

ni yang best jadi anak sedara ni...BLACKBERRY CURVE yang baru berumur 1 bulan tu...campak2 lah kat ai ni wei....hihihi...dua2 uncle dah pakai bberry bold...ai pun nak jugakkk...!!


soo...dah lama ai tak tempek kat my little meow2 ni...sekarang bukan little dah...dah nak jadi bujang teruna dah...it soooo dewasa dahhh....hihihi..suka2....






mak ai cakap...makan nya pun dah lah banyak...pastu berlagak..tak nak makan whiskas tu jer...nak jugak kena campur ngan makanan sampingan tu...whiskas sardin dalam tin tu....







pernah sekali..mak ai try tak bagi sardin tu...serius wei...dia tak makan...terus badan nya susut...hahahaha...pening mak pak ai...






pastu sekarang dah pandai kuar umah pastu jumpa ngan kucing betina yang lain..haa..mesti nak mengawan...mak pak ai dah sibuk nak cari kucing betina yang lawa2...hahahaha..






hai....ai lah model canon tau...huhuhu....tido malam pun nak tido satu selimut jugak...












dah panjang dan besar dah si oren ni....







ni gaya2 nak dia nak tido...mesti kena naik atas katil...tak atas katil dia landing kat kepala katil....








dah genyeh2 mata dah.....







and finally....kong terus....kepala mesti ada bantal okeyy...!! hahahahaha...




2 comments:

Srikandi_Cahaya said...

cumelnye kucing... geram2

shuhada mohd samri said...

@srikandi_cahaya

geram ekk...?? hihihi minat kucing jugak ke..?

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails