03 December 2009

the cullen's

Assalamualaikum...



wehh...ai sedang KEGILAAN MELAMPAU...hahahahaha...

Firstly...amacam wei head blog ai...adakah lawa...?? adakah anda menyampah..?? hahaha..lantak korang...yang ai tahu...ai memang sukaaaa nyahhh...!!! bak kata kawan ai..

oh my god !! u soooo obsessed !!

oh no..u memang sengal....!!

ada ai kisah..?? hahahaha...sorry bang azwan..pinjam tag line jap...hihihi...tapi dear my frenss semua...sebetul nya...AI MEMANG OBSESSED with twilight an new moon ini...kalau dekat2...ai lah mamarazzi di tempat dia orang..hahaha...tu sebab ai dapat buat mamarazzi kat panggung wayang jer...masuk ni dah DUA kali ai menebeng di jj tu tengok new moon..hahahaha...

so..hari ni...ai nak bawak u all semua mengenali kaum kerabat CULLEN'S..kenal ke..tak kenal ke..ai nak tempek jugak...next blog ai letak kaum kerabat yang lain plak...






Full name : Edward Anthony Masen Cullen
Date Of Birth : 20 JUNE 1901
Date of Change to Vampire : 1918
Originally From : Chicago,Illinois
Hair Color : Bronze
Eye Color : Originally green,currently gold/black
Height : 6'2"
Physical Description : Lanky-not bulky,boyish looking with untidy hair
Special Talent : Mind Reader

this is my lovely..hahaha...atau pun nama sebenar nya..ROBERT PATTINSON...ai memang gila lah tengok dia ni...kalau dapat peluang tengok movie2 twilight and new moon 14 juta ratus kali pun ai sanggup...serius...ai sanggup okeyy..!!...

so sapa2 ada nak bagi hadiah ke apa ke..bagi lah barangan berkaitan this movies...sure ai sayang lap u lebihhhhh lah...hihihi...







this BELLA SWAN atau KRISTEN STEWART...uii..lakonan nya memang bersahaja sungguh...best kan jadi rebutan antara vampire dan warewolf..uii bukan manusia biasa tu...hebat gila...hahahaha..







emm...ni lah the family CULLENS....im a team edward cullen...hahahahaha....walau my frens sabrina dan che kay sungguh obessed ngan team jacob black...ai tetap edward...walau hujan ribut ke apa ke...EDWARD STILL WITH ME...!!!







ini daddy nya...CURLISE CULLEN atau PETER FACINELLI....pun still smart jugekk...hahahahah....







mommy nya....ESME CULLEN atau ELIZABETH REASER....







ALICE CULLEN atau nama betul nya ASHLEY GREENE....memang best lah...ai like...coz she sungguhhhh lah baik hati...








JASPER HALE atau JACKSON RATHBONE...so cute muka nya...tapi memang kelakar lah dalam new moon ni....sabar dan menahan nafsu nak gigit bella...







KELLAN LUTZ atau glamour dengan nama EMMETT CULLEN....soooo ketul2 badan nya....ni bf pada rosalie







dan yang kurang mesra alam ni ROSALIE HALE atau nama nya NIKKI REED...dari twilight sampai lah new moon...memang tak sebulu ngan bella...emm..takpa2..tu lah lagi best jalan cerita nya...kalau semua baik..tak best jugak...

ai memang tak sabar nak menunggu dvd nya keluar...ayooo soo lambat..jangan sampai ai menebeng lagi kat jj tu sudah...hahahaha...

tapi kalau korang tak tengok lagi twilight nya...macam mana nak tengok new moon..sure korang tak paham...alih2 nya..dok tanya plak member sebelah..itu yang ai tak suka...fisrt ai pi tengok tu..seat belakang ai ada budak..pastu tak reti dok diam betul...kejap2 dok tendang2 seat ai yg kat depan ni...

eee...kan ai mengamuk bertukar jadi warewolf kang kecoh plak wayang...hahaha...tapi memang tak leh nak fokus...tu yang sehari nya lepas tu ai ulang tayang semula...hahahaha..( boleh ke alasan cam gini..?? )

tapi kalau ada kawan2 ai ni nak gi tengok movie ni tapi takda kawan2 nak teman..u can call me..hahahaha...ai sentiasa ada masa untuk this movie...


okeyyy...see youuu...




2 comments:

cik EPAL said...

new moon?? tak tengok lagiii :)

shuhada mohd samri said...

@cik epal

baiklah pi tgk..kali ni ai dah masuk 3 kali pi tengok..janji yang first twilight dah tengok..nanti senang paham..hihihi

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails