02 December 2009

berangan tak sudah

Assalamualaikum....


shhhh...korang-korang..ai nak cakap...ai SUKAAAAAA lah ini bendaaaa....!!!hahahahahaha...
cantik wei...elegent jugak...tapi...harga nya pun cantikkkk...!!! itu jer yang ai tak berapa berkenan...

adakah DREAMS COME TRUE AGAIN..!!!...hahahahaha...mesti korang cakap...bila tempek kat sini...nak beli lah tu...tak semesti nya lah wei...just SUKA-SUKA sahaja...( nak sejuk kan hati ni..)

tapi kalau ada orang nak kasi hadiah ke sempena new year akan tiba...uiii ai suka nyahhh....sila muntah...hahahahaha







korang rasa macam mana....? uii...i like lah...dah lah hitam macam baby hitam gedabak ai tu...lengkap hp ni...leh bertenet di mana2...sambil membuang pun leh bertenet...

ni BLACKBERRY CURVE 8900...kureng satu jer...takdak 3G...tapi kalau dah suka...tak ber3g pun takpa...hp sony ai ni pun dah ada 3g...ayoooo..cakap macam mau rembat jer...

sesuai lah untuk orang yang kaki FB..email...YM...takyah ko nak bukak lappy bband bagai cucuk situ sini...dan2 hanya dalam genggaman jer wei...

tapi kalau ada peluang dan rezeki...akan ku rembat jugak...hihihi...pastu bband ni ai boleh let go kat my brothers kat umah...tak yah nak berebut2 ngan ai lagi time nak guna...

apa-apa pun..sama2 lah kita berdoa...hihihi...ookeyylah...i chow dulu nak layan twilight lah...nak tunggu dvd new moon kuar lambat lagi...tak sabar nak rembat yang tu plak...oh edward...!!


see youuu....




3 comments:

Che Kay said...

semoga impianmu menjadi kenyataan!

shuhada mohd samri said...
This comment has been removed by the author.
shuhada mohd samri said...

@che kay

ohh..tq2...wish me luck okeyy..!!

kalau btl2 dapat..aku sms kat ko..hihihi

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails