09 December 2009

my new baby bberry curve

Assalamualaikum...


Weehuuuuu...DREAMS COME TRUE AGAIN...!!

so setel...dalam abad ni apa yang aku nak dah dapat..so ENAF...!!! ( leh caya ke..)
baby hitam pun dah dapat...baby hitam hello2 pun dapat...








taraaa.....new blackberry curve 8900...tq for my uncle-uncle yang bersusah payah...dari segi semua aspek...hihihi..i love u guys...

serius wei...i tell u...2 hari bberry ni on my hand...first day ai mmg flet..muntah wei....sooo pening okeyy...!! dia tak macam hp nokia ke...sony ke...memang pening.,.,nak bluetooth tu...ayooo sikit punya susahhhhh wei...








sebelum ni ai dok gelak2 kan my uncle tu..tido sampai kul 2 3 pagi..sebab dok godak bberry tu..my uncle punya lagi canggih...bberry bold...semua nya sama...dari segi bentuk dan semua2 lah...cuma bold ada 3g...and curve ai nan adooo 3g...tp curve ai ada track ball...alah..mcm mouse tu lah..tapi bentuk nya bulat....i likeeeee....

so lepas ni ai boleh lah berberry chatt with my uncles semua...tapi...ai belum register bberry services dan line internet...tak sempat lah..ai ada seminar seminggu ni...

ni entry pun sambil tengah tunggu bilik seminar ni bukak...so..mungkin next weeks lah ai nak bertandang ke celcom..nak tengok package bberry ni...so lepas ni..kita boleh lah bertenet dia mana saja....









bband ai plak...mungkin nak terminated atau ekxport balik kampung..hihi..kat ofis memang ada line internet...kat umah pun dah wifi i city...pastu plak..bberry ai pun ada internet..soooo...i likeeee......hihihi...pastu klu lepak umah uncle2 dan auntie2 ai..semua dah ada wifi kat umah...uiii...makin senang lah ai bertenet...dalam toilet tengah tutttttt pun leh tenet...hahahaha

tambah2 plak...2 3 minggu ni...kita semua keje 4 hari jer dalam seminggu..lagiii ai suka...so mana nak plan...nak pi mana ekk...haa...my old frens fromm dari kelantan kata nak datang lepak sini...wei en.azran...jom lah pi shopping...kata nak beli handbeg untuk ai...hihihi...i love u lah...hahahahaha...and thanks lah sebab tiap2 malam call ai...hahahaha..pastu ai esk pagi langgar dinding coz ngantuk...hahahahahaha...

emm....tu sikit sebanyak lah untuk ebtry permulaan..lepas ni akan menyusul yang lain plak..dah lah seminar ni sampai 4 hari..ayoooo..memang terer dah ai lepas ni...hahaha..

oh yer....keta ai masuk wad okey...sedihhhh...takda transport ni...emm..harap2 hari ni dapat lah di discharge cepat2...tak leh tahan dah ni..patah kaki...


seee youuu...




7 comments:

Che Kay said...

i hate u! (sebab ada BB)

shuhada mohd samri said...

@che kay

dont be jeles ok...hahahahaha...
aku doakan semoga ko pun nnt ada...

mar said...

boleh curik ni.....siap ko....!

Mar said...

aku nak curik....siap ko...!

Noorul Syuhada said...

wah ske la cik su tu..jdi minah it skng..hhahhaha

aDie dALi said...

hv fun wth the new gadget! tak epict byk2 letak dlm blog!

mueh!!!

shuhada mohd samri said...

@shu

of coz dear...siang malam kelek bberry ni..

@adie dali..

yer tq...nnt ai try okey..kih2..

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails