23 December 2009

happy belated birthday dr.aishah...

Assalamualaikum....


Haluuu.....masa entry ni di tulis...ai adalah gumbira yehyehyeh...coz hari paling ai tak suka dah lepas....

hari ni ada ISO...so...takda pun kena audit dan kena panggil..so..ai leh cuti next week dengan aman damai...

ini mata siapa..??? hahahaha teka2...setelah di tangkap oleh tuan punya Labglow...so..gini lah hasil mata nya...hihihi...






Hari ni jugak kita orang buat party yang seringkas mungkin sebab ada ISO kan...party birthday untuk Dr.Aishah....hihihi...actually birthday betul nya hari ahad lepas...tapi semalam baru terpikir nak buat makan2...







coz...dah lama kami berenti dari rancangan makan dan makan...tapi ada lagi satu still pending acara makan-makan ni...untuk Abg Zahid...dari hari tu lagi nak makan mee kari...hihihi..

so party hari ni ada menu paling sesimple mungkin..bihun goreng by Sabrina...buahan2 by Mekdah...agar2...and sebiji kek yogert cheese kek...emm..sungguhhh sedappp....






kalau tak sedap bukan secret recipe lah tu....Dr.Aishah memang tak tahu pun yang kami nak buat party untuk dia....birthday yang ke berapa...i dunno...hahahaha...korang ingat ai nak cakap kat sini...ooo no no no...






hahahaha...pic menunjukkan lesung pipit ai lagi...ni kalau en.azran tengok ni..mau dia gelak guling2 ni...sorry lah cayang en.azran...ai memang tak leh nak control...mesti nak ambil gambar macam gitu...hihihi..







haa..ini lah kek nya...

soooo...sedappppp...tapi tak leh makan banyak2...muak lah plak...emmm...tetiba teringin nak makan walnut kek...emm...itu pun lagiii sedap...dah lama tak tawaf secret recipe...

haa...satu lagi...lama jugak dah tak merasa Big Apple...loveee ittt.....emm...terbayang2 keenakan donat nya....hihihi...







saya adalah tidak boleh melepaskan bberry ni...dah lah ada sedikit masalah with my browser bberry ni...mungkin hari jumaat ni nak dating ngan uncle ai lah...nak suh dia setting semua...ai dah pening arr...hahahaha...

so..nasihat ai...sesapa nak pakai bberry ni...kena betul2 belajar lah wei...kalau tidak confirm sakit kepala...







oh yer....sebut pasal uncle ai ni...congrats2...coz uncle ai ni dapat baby girl hari isnin 2 3 hari lepas...dengar citer nama nya Nur Afryna Fiqryah...dah 4 orang dah cahaya mata uncle ai ni...

ai belum pun melawat lagi...ingat nak tunggu jumaat ni jugak..mak long ai pun masuk wad jugak..operate lutut...ingat hari jumaat jugak...hahahaha...semua hari jumaat...yer lah..coz hari sabtu ai dah terbang balik kelantan...im cutiiiii....






shu...bila nak turun main badminton semula ni...

emm...nantilah doktor...saya pikirkan...

hahahaha...entah bila lah ai nak turun main badminton semula...dah lama tinggal..selepas game medic hari tu...saya adalah lupaa semua...hihi...

tapi saya enggak lupa tentang satu benda...ai lupa nak mintak sijil ngan manager...emm..bila nak call ekk..segan lah plak...yang lain ai dah dapat...kasut semua dah dapat..sijil jer belum...haa...kasut pun ai lum try...







to doktor...semoga sihat walfiat...terus aktif buat research...and happy belated birthday...hihihi...terus sukses...







kaedah nya wani...konon nak tutup tuttttttt.....but..sesapa yang nak tiru pesen wani ni..sila2...hahahaha.....

emm....esok malam ai ada date with my GF...Sabrina...heheheh...we all mahu menuntun AVATAR...dengar kawan2 lain kata best gila..sampai 2 kali sorang pi tengok..tak leh jadi ni...ai rasa tercabar...hihihi...sebelum bercuti ai nak tengok wayang dulu...

oh yer..handbeg ai sudah sampai...so..leh lah melaram next week...hihihi...


see youuu...



2 comments:

Che Kay said...

seronoknya makan2. i jealous. i nak cari keje kat shah alam la. boleh la ai lepak2 dengan uols!

Tart LovEr said...

menutup jerawatku sebesar kacang kuda kak ct

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails