31 December 2009

di ambang 2010

Assalamualaikum......







Happy new year too all my my frens....tak kira jauh ke..dekat ke..tak pernah jumpa ke...semua2 lah...semoga tahun 2010 yang akan tiba dalam beberapa jam lagi menjadi pintu untuk segala hasrat kita....

well begitu juga dengan ai...setiap tahun menharapkan yang terbaik dari sebelum-sebelum ni...setiap tahun kalau boleh nak capai apa yang di hajati di azami..

emm..2010 umur ai naik lagi selangkah....25 tahun...wahh..sungguh takut..dunia sekarang makin hebat..makin besar.,..macam mana nak menempuhi nya....? bagaimana lah kira nya kot2..ai tak sempat nak menghabiskan tahun 2010...?? kita tak tahu apa yang akan terjadi...apa yang sedang menunggu kita di depan hari...but..ai wish...ai bisa menempuhi nya walau terpaksa jatuh tergolek tertiarap semua....insysALLAH...

dan mungkin kah tahun 2010 ada sinar kegembiraan ? sekurang2 nya berilah ai rasa sikit nikmat kemanisan...walau tak banyak sikit pun jadi lah...setiap manusia ni saling memerlukan...saling ingin di sayangi dan menyanyangi...tapi nak buat macam mana...mungkin takda rezeki lagi...hanya menumpang happy kawan2 yang sedang di ulit zaman bercinta...

ai just follow the flow...takut nak letakkan sasaran...takut tak tercapai...biarlah ianya bergerak mengikut hati...menjadi diri sendiri...target nak kahwin kalau boleh tak nak lebih umur 27 tahun...tapi...emmm..no komen...see sekarang pun dah umur dah 24 tahun..dalam beberapa jam lagi dah bertukar jadi 25 tahun....

niat di hati kalau boleh nak menjadi seorang yang lebih tabah...cukup-cukup tabah...tabah menghadapi segala yang menunggu di depan...

lebih relaks...be patient...tak nak merajuk-merajuk sangat.,.dan nak kurang kan hot temperature sikit....hihihi...

nak tengok nenek ai sihat panjang umur gumbira sentiasa supaya dia boleh lihat sampai ai dah kahwin dah ada anak hidup happy...nak mak abah pun panjang umur...sihat..murah rezeki...adik2 semua berjaya dalam hidup...pendek kata ai nak semua orang yang ai sayang masih setia berdiri di tepi ai...masih setia memberi senyuman di kala ai buntu...masih setia menyokong ai..walau kekadang ai jugak selalu memeningkan my family...

to all my lov frens...

kak lili....i love u so much...ko lah kakak..kawan...sahabat..tempat menumpang kasih..menumpang bermanja...berkongsi rahsia...tq..tq tq for everything...ai nak minta maaf kot2 ada salah silap sepanjang tahun 2009...but u are still nom 1...

to...sab...mekdah...shu...wani...ami..en.mat...dilla...che kay..kak siti..kak nora..laili..and semua2 lah gang2 lab....i love u so muchhhh....takda korang sunyi sepi hidup ai kat FSG tu...mati kutu...im so sorry sebab banyak buat korang terasa hati...terlepas cakap ke apa ke...tapi..percayalah...walau banyak mana aku merajuk...korang lah kawan2 ai...korang lah tempat ai dapat kegembiraan...semoga 2010 yang datang..kita kasi pecah lagi FOOD TECH...hahahaha

to..yani...ana...nurul...and azran..tq...masih still berkawan walau dah nak masuk 18 tahun kita saling kenal...memang best lah kenal korang dari sekolah tadika sampai sekarang...tq sebab jadi kawan ai...

and last...untuk my blog ni..semoga terus dapat berkongsi cerita pengalaman suka duka ngan semua readers2 di luar sana...dan semoga ada peluang untuk ai terus mengorak langkah dalam dunia maya ni...

akhir kata....semoga kita terus dan terus mengorak kejayaan....ai love u all....selamat tahun baru untuk semua warga malaysia...kita satu malaysia...

ai nak tutup tirai 2009 dalam blog ni dengan senang hati...aminnnn.....


see youu



3 comments:

Che Kay said...

shu, i mana ada kat fsg dah. erm....hehehe adakah i selalu hadir disampingmu ketika u di fsg? hehehe

Noorul Syuhada said...

I miss you too ciksu..semoga ko dipertemukan jodoh..insyaAllah

cik diva said...

@che kay

hahaha..tak kisah lah janji ko kawan aku...

@shu

i miss u too..tq shu..aminnnn..nnt aku hntr kan kad undangan..hahaha

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails