04 January 2010

help help help...

Assalamualaikum...


haluuu.....sudah berada di tahun 2010...

but i still cuti...hahahaha...cuti terpaksa...sbb hari ahad buat lawatan tak rasmi di seluruh kl menggunakan lrt...so..kaki tangan bahu kepala sudah menyerang...argghhh....

oh no...ai tak nak naik lagi...!!! ,menyampahhhh.....nanti ai cerita datail..skrg tak leh..takda masa...huhu..

nanti ai update semula...but hari ni nak gi siapkan diri..malam nanti nak turun tranning...akhirrr nya...sudah beberapa bulan ai perap reket tu..malam ni nak kena korek semula...asah yang mana patut...

nak kena cari stamina balik...maybe ada banyakkk game menanti untuk 2010...itu pun kalau termasuk dalam list player lagi hahahaha...but never mind...bersukan untuk sihat okey...

oh yer...nanti ai nak dating ngan cke kay lah...wei che kay...ai dah tengok MJ u..emm..why so putih background nya...ai nak berkaler2...hahaha...takpa2...nnt ai kasi detail..yang penting gambar kepala tu haruslah ada gambar cik diva okey...banyak ni nak minta pertolongan che kay ku yang berada nunnnn jauh dari semenanjung....jangan risau nanti u balik sini..ai lanja u makan roti canai...hihihi..

emm...itu lah kot untuk hari ni...ai nak tido...hahaha..mencari ketenangan minda...dan...harap2 roh semgat kerja ku..pleaseeee lah masuk semula ke badan ku ini...nanti esok dah nak start keje...ai still mood cuti..macam mana ni..?? huahuahua..

emm...orait lah...tu jer..oh yer...3hb 01 2010 bersamaan hari ahad its my dad n bro birthday...berkongsi hari...emm...happy birthday guys...love u all so muchhh...


see youu...

1 comment:

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails