18 January 2010

majlis kenduri laporan khas untuk che kay

Assalamualaikum...


you know what...dah berkeping2 kad undangan kahwin atas meje ai ni...

aduihhhhhh...ai really stress....bila hari ai plak..?? bila..?? bila..??...so yang mana ai sempat attend...insyaALLAh...sampai lah ai...kalau tak sempat tu...sooo sorry...time tu mesti ai ada keje ke apa ke yang lebih penting....

yang terbaru...ai attend majlis kahwin ROZI & HANISAH...dua2 ni student ai semua...so..majlis nya pun bersesuaian ngan hari ai free dan agak dekat jugak..so...ai datang lah with my gf and kak ct sefamily...







ni tengah menunggu pengantin nak masuk dewan...majlis berlangsung ni Dewan Banquet MBSA Shah Alam...

majlis so simple but cute...walau takda pelamin renjis2 bagai..tapi oklah...majlis berjalan dengan lancar...pengantin gabungkan terus belah lelaki dan perempuan..kata nya Rozi ni anak yatim piatu...so..senang lah sekali harung....







che kay....ni lah gambar pengantin yang ai dapat snap paling bagus...yang lain sorry...agak jauh dan agak malas ai nak bangun excited benar nak pi snap2 gambar okey....u know what i means...?...huhuhu....just OKEYLAH....

tema nya kata warna hijau...tapi nampak macam warna gold semua nya...oklah...pengantin pun nampak berseri-seri...







hahahaha.....cuba teka ni kaki sapa...dah lah kasut nya sebijik sama...saiz sama....semua sama....nasib baik baju tak sama....







ni time pengantin nak berarak masuk dewan...kata raja sehari...so...lagak nya pun macam raja lah...kena di iringi bagai...

time ni..kompang gila2 kuat bunyi...siap dia orang berselawat sekali...fuhh...paling banyak2 part kat majlis tu....part ni yang ai paling suka...hahahahaha...

cik sue...tetiba aku rasa , macam nak kahwin jugakkkkk.....

tu ayat my GF tatkala kompang dah di ketuk.....huhuhu....







huhu..yang best nya...we all duduk kat meja depannnn sekali...betul2 belakang ai budak2 kompang ni...siap dia ketuk2 lagi kompang tu...

ayooo....terbantut ai nak makan...dah lah makanan nya..emmmm...kalau 5 markah ai kasi 3 jer...sorry....

so...atas stage tu lah pengantin duduk makan beradap...hanya ada sessi potong kek jer...







ni lah antara yang sempat ai snap...







hidangan ai tengah hari tu...satu meja ngan ai...ada kak kema dan kawan nya...wani pun dan kawan nya....ai and my gf...and kak ct dan anak2 nya....







bunga ni jer menarik minat ai kat meja we all...bunga ros putih...ada sapa2 tak nak kasi bunga kat ai....sila2....







so...itu lah paloran khas untuk che kay di jauh nun di sana....sampai 2 3 kali tepon ai semata2 nak tanya liputan kenduri ni....hahahaha...

so..hari ni cik diva dan entry kan khas untuk che kay...walau sudah agak lewat petang...takpa oklah...coz im busy today che kay...sorry ekk lambat...

emm...entry ni feel nya semuanya ke laut yer....huhuhu..


see youuu...



3 comments:

Che Kay said...

terima kasih reporter ku!

Noorul Syuhada said...

cik su aku rasa mcm tau je sape yg ckp ayat GF itu?hahahaha.. sab eh.... kan?

cik diva said...

@che kay...

tima kasih jer ke...? bila nak bedah cik diva ai ni wahai che kay manager..

@shu

hahahaha...u rite sayang...

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails