22 January 2010

"i don't want banana fruits two times" from adnan sempit

Assalamualaikum....


hahahahah hohohoho hihihihi hehehehehe...

begitu lah cik diva gelak guling2 dalam panggung wayang tadi....serius beb ai cakap...ADNAN SEMPIT memang best kaw2....

menonton di waktu tengah hari jumaat...



credit to goggle



u rite che manager ku yang jauh di sana....memang best tahap 5/5 markah lah...memang tak sia2 lah ai bayar rm9 booking nya dari semalam semata-mata nak tengok abang adnan sempit ku...

wahhh...tetiba ai dah minat abang sam yang poyo but positif hahaha...sampai kan movie lepas ni akan menyusul PUAKA NIANG RAPIK pun ada abang adnan ku ini...ai with my second little gf pun dah masuk kan dalam time table we all nak tengok movie tu..

but my gf cuak2 jer...she takut tengok movie hantu....but ini cik diva okeyy...kuasa merasuk pikiran orang veryyy the strong...bila tak jalan..baru lah cik diva kuarkan senjata hentak2 kaki tu...buat muka seposen..hahaha...


credit to goggle


memang tak boring lah tengok adnan sempit ni....ini movie tak macam citer ahmad idham sebelum ini...gezek nya jer cam nampak rempit2...tapi takda pun....ini kisah rempit versi baik lah...macam mana tak baik...fikiran nya sempit...tak reti pun nak buat style macam mat rempit sejati tu...hahaha...

syabas tu abg sam dan barisan pelakon nya..memang menjadi..di tambah lagi dengan kelawakan along tambah liana tu...memang super duper lah...but a bit spoil pada intan ladyana tu...sikit agak kaku lah...but oklah...ai lebih mata tertumpu kat abg adnan sempit...yang spoil2 tu dapat di coverkan dengan part yang lain...

kalau uncle ai ajak gi tengok lagi...ohhh yesss...haruslah ai boleh menapak ke panggung lagi just because abg adnan ku...hahahaha..







and kuar panggung...i see reddddddd every where dalam JJ....ni kalau untuk kak red yang vouge tentu suka ni....emm...memang meriah lah merah jer dalam JJ....

lepas tengok wayang sessi ronda2 dalam JJ pun bermula...almaklumlah...ai hari jumaat agak free ketangtong...ada kelas pagi jer...petang nan adoo...so boleh lah ai lanjutkan sendiri time rehat ai..hahaha...

time ni just temankan mekdah pusing2 cari present untuk BF nya...ada ke patut birthday nya dah lepas...tapi hari ni baru nak cari present....emm..seperti biasa...walau ai ikat nafsu tak shopping...but..teman kan member shopping pun dah kira dapat puaskan hati cik diva....







sooooo lama dah tau ai tak menyopping handbeg and shoes....uii....berdebar2 tadi tau bila lalu di part kasut2 ni....yang tersarung tu..adalah kasut yang agak berkenan di hati ai dan mekdah...but hanya boleh di sarung jalan2 snap2 kat situ jer...nak beli ? cik diva kena pikir 2 3 kali okey...

why ? coz...bulan 11 dan 12 tahun lepas cik diva dah shopping ribu2 ok...beli dslr dan bberry...jadi awal2 tahun ni sampai tengah2 tahun ni..ai kena hapuskan nafsu shopping ni sekejap...haruslah kena jimat cermat...

tapi kalau2 ada orang nak bagi hadiah ke...sempena say sorry ke...sempena lama tak jumpa ke...uiii....ai memang mengalu2 kan lah....ehem2 en.azran....how are you..?? hahahaha....ai memang alu2 kan....






mekdah dah jumpa present nak beli...tak yah pikir panjang..terus rembat jer...pastu pusing2 jer lah...jalan2 cuci mata...

ada satu benda ai suruh jer dia beli benda ni..but she say oh no no no...hahahaha..







haa...ni lah...hahahaha....underware yang cery the merah.....mentang2 lah tak lama lagi nak raya cina...sampai kan ke underware pun merah u..siap ada macam tulisan cina kat getah underware tu....very unik kalau nak di buat present....

ada sapa mau...?? ai leh tolong belikan...? mau mau..che manager ku..u mau kah..?? hahahaha....







tingggg....ai baru teringat lah...ai kan sekarang jimat2 belanjawan...so..skrg lunch pun kadang2 makan kat cafe....sebelum ni kan ai ada post entry pasal tapau kat cafe manara tu bekas nya kena bayar kan...so..ai pun nak beli cari lah bekas plastik ni...just ni jer ai shopping...







so..ai dapat kan bekas tu...u tau berapa rm...very the jimat okey...time2 sekarang ni...mata ku hanya tertumpu pada sticker2 merah jer di JJ tu...kan sticker merah 70%...haruslah cik diva terkam ini dulu...before less rm12..after less rm3.50...haa..hambik ko...tak ke murah tu....

ai shopping tak lebih rm5 okeyy...hebat tak...dapat lagi bekas yang berkualiti tinggi..dapat masuk microwave lagi...terubat lah skit jiwa raga cik diva menahan nafsu shopping ni...tak shopping puluh2 rm..dapat shopping rm5 pun jadilah...hahahaha..







tersenyum lebar okey....shopping rm5 pun...hahahaha...







ini minah over sendiri....

cik sue...nanti postkan kat blog ko...nanti shu kat leeds tengok terubat rindu dia kat aku...

okey...ai dah tunaikan janji dia...shu..tolong cilok ini gambar dia..hahahaha...letak bawah bantal ko okey....

emm....itu jer aktiviti di waktu tengah hari jumaat....esok ai tak dapat pergi kenduri anak Dr.Mahton....kat umah uncle ai pun ada majlis cukur jambul Afryna...so..esok nanti ai update sessi majlis tu plak...dah lama tak post entry kan with my big family....


see youuu...



2 comments:

Noorul Syuhada said...

helllooooo!!! my dear frens... mmg rindu pada kamu berdua... sgt rindu...

bestnya dpt jalan2..rutin ari jumaat..hahah..

nk tgk adnan sempit gak.. eh, mekda tgk citer melayu? sbb kena paksa ngn ko ke?

cik diva said...

@shu

hahahaha..adnan sempit pun ada ke kat leeds..??

harus lah kena paksa ngan aku..hahahaha...sapa lagi kalau bukan cik diva..

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails