26 January 2010

kegilaan baru terhadap game lappy

Assalamualaikum...


holaaa.....

lama nya tak berupdate blog ni...ada masalah teknikal skit...

saya sekarang sedang di hambat rasa kegilaan melampau terhadap GAME...hahahaha







oh yer....in my lappy ada games sebanyak 150 jenis game yer kengkawan....tengkiu to my frens en,ratthasong from radar cyber tech....saudara ni jugak lah yang memperkenalkan saya kepada dunia blogging ni...sama jugak ngan abg bard...ni tokey besar...dia ni jugaklah penyumbang kepada kegilaan game ai ni....

sedikit promosi lah yer...radar cyber tech ni adalah cafe internet...and dia orang jugak ni pakar lah godak2 komputer bagai ni...nak buat banner ke...nak buat domain ke...blog ke..apa2 lah...semua di sediakan...bertempat di pantai hillpark...so..kalau korang nak riki2 lebih2...boleh terus jumpa tokey besar abg bard...sila klik sini...

ai adalah pelanggan tetap okey untuk my lappy...haruslah ai format ke apa ke...free aje...yeehaaa...tq abang2 ku di sana....tak lama lagi nak format lagi ni...free kah..?? hahaha...







ok berbalik pada game tadi kan....haaa..ni lah antara yang sempat lah ai snap kegilaan melampau ni...pantang ada masa terluang...haruslah ai tercongok depan lappy...

sampai ai tak tahu nak main yang mana satu..serius dowh...banyakkkk....







macam cousin2 ai...kegilaan melampau pada psp ngan ps2...aduhhh....pening kepala...but bagi orang2 yang tak berapa nak mampu nak beli psp dan ps2 sendiri...main kat lappy pun jadilah...hahaha...sekurang2 nya ai reti lah nak main game ni..takda lah jakun sangat kan...







but kalau tengok adik2 ai main...uii...rasa bangga lah bila tengok dia main game yang perang2...main game bola sepak...terer lah tangan dia tu...for me...just main game yang kalau otai2 cakap...game bodoh2 jer lah...

haruslah...yang tak heavy lah pilihan ai...kalau yang heavy2 tu...sakit kepala lah...entah pape game...pening nak main...baik main yang senang..yang lompat2...kutip2 mata...ketuk2 dinding..hahahaha...dah tu jer yang reti main...

tapi ada satu game forever and ever ai suka main...super mario...alohaaa...best lah main game tu...dulu2 masa kecil2 ada ps1 tu kan..yang game nya macam tape tu...haa..super mario lah paling di gilai...hihi..best nya kalau di ingat kan zaman kecik2...

so..korang semua ada tak benda kegilaan yang melampau...? hahahaha..


see youu...



2 comments:

rw said...

sbnrnya i ada blog ye. www.rattasongw.blogspot.com

thanksss :D

cik diva said...

@ rw

ooo yer ke..? awat saya tak tau..ok2..u follow ai..ai follow u..hehehe..

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails