07 January 2010

sayonara en.adi

Assalamualaikum...


happy lunch time...!!

eh eh korang dah lunch ke tadi...makan per yer..?? hihi...

we alls staff Food Tech turun menggegarkan Intekma Resort lunch hour tadi...emm..kira2 dekat 24 orang termaksuk lah KP semua....but PM Dr.Noriham enggak bisa join...still di oversea..ehem2 doc per lagi..jangan lupa ole2..hihi..tq ole2 dari korea hari tu..lawaaaa....







dr.choew...bersemangat nak nyum2...

emm..we all semua di jemput oleh en.adi untuk farewell nya...coz lusa en.adi dah nak fly ke US...untuk sambung Phd nya....wahhhh....oversea lah lagi...masa master dulu pun dia dah pi oversea...now...pi lagi...of cos lah dia sukaaaaaa bangattt....hihihi...







time we alls sampai dah dalam 12.30 kot...mmg staff tu tengah tunggu we alls jer...hihihi...pasal makanan...emm...marvelessssss lahh...nyum2...mau tak sedap wei...satu kepala rm40...makan lah pape pun...sampai lebam...

kak nora dah buat tempahan semalam...ai plak wakili en.adi untuk send email jemput kaum kerabat food tech turun memeriahkan majlis...







korang see2 lah menu nya...ni baru sebelah jer...belah sana lagi banyak ngan desert and kuih muih...kat tepi2 tu plak ada stall2 lagi...sampai ke luar cafe...memang full tank...hahahaha...makan jangan tak makan....

paling ai suka u know what.. CEKODOK UDANG nya...hahahahaha...serius..besttt....Dr.Aishah and Dr.Norizzah pun cakap macam tu...best...lembut...we all kan orang-orang makanan ni tau lah serba sedikit pasal taste2 makanan ni..hahahaha







ni group kepochi...hahahaha...termasuk dr.aishah...tudung coklat tu...

ni tengah tunggu yang lain sampai...bila dah semua cukup lengkap semua...en.adi bagi ucapan lah sikit2...so lusa dia berangkat...maybe kalau panjang umur..dia akan kembali ke food tech tahun 2014 nanti...emm...lama kan ambil phd ni...

sekarang ramai tengah sambung belajar....Pn.dhilah at Leeds..sama ngan syu...wei syu..miss u lah...napa takda komen ko skrg...bz ke..ke tengah bz main snow...hihihi....kak sufee pun sama...and cik anida....i think she pun kat Leeds..kan syu..?








haa..ni stall lambchop...betul2...belakang ai jer...hihi...so..main order jer..pastu orang tu hantar...
but...ai makan skittt jer lambchop ni...soo berbau lah kekambingan nya tu....hihihi...

enggak bisa masuk lah banyak2...hihi..tapi sempat lah habiskan 2 3 kerat tu..hahahaha...penutup nya ai tutup lunch time ngan makan ABC...hahahaha...







nasib baik ada benda ni...dengan senang hati lah ai nak makan...tak yah dok serabut ngan handbeg...ai gantung kat situ...haa..diam ko....hihi...



see youu...




4 comments:

Che Kay said...

huhu bestnye makan2 sebegitu rupe~

Che Kay said...

btw cik diva yang anggun, mana gambo orang nak berangkat? tak patut sungguh kamu ni.

Noorul Syuhada said...

cik su..best nya ko mengunyah sakan..hhahah.. aku tgh sebok skng ni..nk exam next week..nnti i tak bz i komen byk2...hahahah

cik diva said...

@che kay

memang best wei makan..sementelah lagi kalau makan FREE..hahahah>>but gambar tuan punya badan tak sempat nak snap..ai sibuk punggah makanan..hahaha

@shu

wahh bz konon...hihi..pape pun good luck syu..hihi..

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails