24 May 2010

lawatan staff UM

Assalamualaikum....


this entry masuk draft dah lama...belum sempat nak publish...sebab minggu lepas busy dengan lawatan sana sini..seminar sana sini..jadi tokey kedai sekejap...fuhhh busy yer...

minggu lepas jugak idak ada time nak tgk wayang ronggeng2 yer...seminggu senyap diam2 jer..hehehe so permulaan minggu lepas we all semua terima visitor from UM..adalah dalam 25 orang staf UM...datang nak menengok lah our fakulti...

and seperti biasa kalau ada jer lawatan..mesti di tolak2 nya ke food...huh tak tau lah kenapa...kalau ada lawatan ke...audit ke..apa2 lah..mestiiiii di tolak2 ke food jer...agak nya food tech ni hebat kot..teeheeee.....

so benda paling senang lah kan nak mengalu2 kan dia orang tu...kita orang buat ais krim AGAIn..!! oh god...saya sudah sungguh jemu yer pada ais krim..balik2 ais krim...serius..kalau kat luar pun..mcd ke apa ke..memang aku dah tak nak sangat menjamah ais krim ni...paling tidak pun kalau kat lab..aku jamah lah jugak satu gelas tu..lepas takda dah...tak leh masuk arr banyak2...muakkk...

jom layan gambar2 semasa lawatan ke our lab....





this my gf sabrina...huahuahua...





this gf hazman...hahahaha....ezie





haruslah aku memakai apron yer...ni jalan paling mudah aku tak nak pakai lab coat...













nyum2 yer...

















ni makan tgh hari yer...selepas lawatan itu....kenyanggg wooo....



macam mana...korang suka ke makan ais krim ni..?

kalau korang duduk tempat aku kan...kalau ada event ke apa ke...ais krim lah menu yang wajid ada...lama2 korang pun naik muak yer...aku bau pun dah takda selera nak makan...

and lepas ni pleaseee lah ffsg ni buat lawatan lah plak...bukan ke pilah..bukan ke um yer...pergi lah jauh2 skit...pergi terengganu ke...kelantan ke...sabah serawak ke...boleh ku jumpa mr.pr ku yang vouge tu...hehehe..

tak sabar nak jumpa mu mr.pr ku this end of month...mau ronggeng2...hehehehe


sekian titik..

2 comments:

Noorul Syuhada said...

Best nya! tringat masa kita wat dlu. eh mekda mana? wani?

Shuhada Samri said...

@shu..

btl2..yang kita buat time alumni...dia orang dah jadi orang lab atas...tak nak campur dah ngan kita orang..sob sob

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails