25 May 2010

lunch meat ball at IKEA

Assalamualaikum..


yeehaaa...akhir nya...setelah 3 4 hari dok rancang2...dok ngidam nak makan meat ball kat ikea..akhir nya termakbil jugak..IKEA kita ketemu...bukan nya first time pun..hahahaha

korang mesti pernah rasa kan...walahweii...sedappp...meat ball paling sedap yang pernah aku makan...dah lah sedap..murah plak tu wei...mana nak cari...







dah lah dekat ngan shopping mall...berderet2,..memang sesuai lah aku nak berfoya2...and sab dah cakap..lepas ni kesini lah kami hala nak tgk wayang ke makan2 ke..ronggeng2 ke...teeheee saya sukaaa...







hari tu...pergi ngan kak ct..sab...dr.aishah...sbb kak siti nak cari set pinggan mangkuk untuk lab...dah lah murah2 lawa2 plak tu...

aku idak lah nak membeli tu semua...tunggu ai kahwin...yehaa...

almaklum lah...aku ngan sab memang tak leh jumpa cermin besar2...haruslah nak berposing sakan...











aku hari tu just beli lilin kecil2 tu...sekali ngan tapak dia...dah lah lilin pun murah..ada 24 pcs just rm12 jer...bau nya pun sedapp...wangi...

sekarang dalam bilik aku pun dah mewangi seharum merbak...dekat umah pun sama...

jom jalan2 ikea lagi yer...bestttt..


sekian titik..

2 comments:

Noorul Syuhada said...

rindunya meat ball!

Shuhada Samri said...

@shu..

aku tau..ko mmg suka meat ball kat ikea ni...huhuhu

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails