26 May 2009

Interkampus UiTM di UiTM Dungun..( part 2 )

ini lah gelanggang badminton nya...court nya ada tiga jer...tapi oklah...yang penting kami menang..antara kampus yang kami tewas kan..Negeri Sembilan,INTEC,Perlis dan Serawak...


ini sebahagian penonton yang datang untuk memberikan sokongan kepada pasukan masing-masing....

yang ni team INTEC...semua nya hijau...huhu.....

ini pulak adalah aksi biasa di dalam team kami..kah kah...di sebabkan terlalu senang tewas kan pihak lawan..ini lah jadi nya...ya ampun en.din...kah kah kah...



yang baju merah ni my couch merangkap pengurus kami...en.ikram time ni lawan INTEC...kih kih..akhir nya tumpa jugak en.ikram..siannn.....huhuhu



masa ni kami lawan ngan pasukan INTEC...petang plak tu...ngantuk gila rasa nya...





sebelum game...nk ambil aura dan mood...mesti kena posing2 dulu..kah kah..baru ada feel nak berentap..aku ngan player single we all...mar kecikk...kih kih...



aku ngan Kak Afiz...kami double tau...semua lawan yang kami jumpa...semua kami tewas kan..huhu...hebat kan...




ini plak..en.on dan en.mahyuddin...tengah ready2 nak berentap lah ni...tapi en.din tu tengah pysco pihak lawan ngan muka selamba nya tu...jangan tertipu...kah kah....



ini plak..the only player muka cute...kah kah kah...abang kesayangan aku...mr.azdrool izwan atau lebih di kenali ngan TOM...uuii...glamour mamat ni..klu nk tgk..pagi2 pukul 7 bukak tv1..haa..adalah dia...skrg lecturer kat Art & Design...



2 comments:

KaY FaiZaL said...

amboi muka tom yang glamor itu pon ada dlm blog hang. hihihi

aku terkesima tgk hang bawak beg reket. =D

shuhadachomby said...

mesti lah...tu abang kesayangan aku tu..kih kih...

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails