04 May 2009

Thank's Sabrina dan Sharimi...

Assalamualaikum...

Haluu....30 April hari tu....kita org dapat makan free...yahoo...di mana sponsor kami ada lah Sabrina ngan Sharimi...ini konon2 nya mcm thank you tea...tp..kita org makan lunch....kami di sponsor makan kat Nyonya Kittchen Plaza Masalam....emm...best tau...semua nya 12 org...itu dah termasuk para sponsor kami....anatara yang datang...,pn.shuhada,pn.nora.pn.ct,pn.zura,cik hariyah,aku,wani,dilla,emy,sabrina dan sharimi,...hari tu mekdah tak dpt join sbb kena ambil sample kat UKM...apa2 pun..kami enjoy sangat dengan foods hr tu...sedap...dan thanks kat Sabun ngn Ami...lain kali..boleh lagi yer...kih kih....



miss.sue dan mrs.shu

acara order kih kih....

kat sini yang takda...dilla jer..sabun tukang ambil gmbr....


miss.Sabrina @ Sabun...




mr.Sharimi @ Ami




1 comment:

Kay Faizal said...

sempena kesyukurun ape dek non? wah ami tu tetapkan suke amek gambo macam tu. kate kat ami n sabun markonahjambu kemsalam! (kemsalam ada makna ni hihi)

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails