11 May 2009

..Mata Baru...

Assalamualaikum...

Haluuu.....argghh...hari yang busy...namun aku tetap curi masa nak update blog aku ni...aku nk cerita...yang aku ada mata baru...kah kah...lately ni aku rasa kurang selesa dengan cara pemanduan aku time malam2...silau semacam...agak pelik juga.,time mengadap komputer pun sama...selalu rasa pedih mata dan berair..so..aku pun pi lah try check mata...rupa2 nya...aku ni rabun jauh dan silau yang agak banyak jugak..so...aku ngan kakak aku pun panjat Plaza Alam Sentral Shah Alam...nk gi tempah buat CERMIN MATA lah...kat bawah ni lah mata baru aku...ok tak..?? kah kah...




ini lah mata baru aku....




masih lagi nk sesuaikan pki cermin mata..

1 comment:

KaY FaiZaL said...

gituh! meletupz spek mata uallz!

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails