12 May 2009

Team Building Fsg...Bagan Lalang..( part 1 )

Assalamualaikum...

Haluuu....last weekend..aku pergi team building yg di anjurkan fakulti aku kat Bagan Lalang Sepang..mmg best lah...team building ni lebih kepada memotivasi kan kita untuk menjadi yang lebih baik dan baik lagi..emm..very fun dan very good lah..kah kah..semua yg pergi pun kaki2 sporting semua...tambah2 lagi fasilitator pun yang sporting dan kelakar..smart pun mesti tau..sbb 3 hr 2 malam kita nk kena mengadap muka dia org tau..kah kah..so..jom kita tgk gmbr2 yg sempat aku snap..bnyk part ni...




masa ni first sessi...suai kenal..aku ngan Pn.ct jd partner..so kita org kena lukis muka masing2...
kah kah kah..kelakar gila...




pastu kita kena present kat tgh2 tu plak..yg lelaki bj merah tu en.lokman..our fasilitator...smart kan..huhuhuhu....


kelakar2...kah kah kah....


2 comments:

KaY FaiZaL said...

ala ko ni asyik gelak je

shuhadachomby said...

kay faizal : mmg lah kena gelak..takkan ko nak suh aku sedih2 je...uii..susah doo...

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails