15 June 2011

lena di ulit jeruk mangga

Assalamualaikum...




ada satu malam kan..ku tetiba mengidam lah plak nak makan jeruk yang jual kat giant tu...uiiiii sedap wei..kecur air liur aku...padahal time tu dah pukul 10.30 pm..

aku dok shout2 tweet2...member aku ckp aku mengandung ke apa tetiba memalam ngidam nak makan jeruk..benda ni aku nk letak ke mulut dalam seminggu pun idak ler...bukan jenis makanan fav aku lah...

but malam tu entah lah..tetiba rasa nak makan jeruk mangga ngan jambu pedas2..walawei..tak senang duduk aku..

kebetulan sepupu aku nk pi ambil mak nya balik keje..haaa terus lah aku ikut..singgah jap beli jeruk kat giant tu..ngan baju tido seluar tido pedulik apa aku..janji aku dapat makan makan jeruk..sambil tu dok berdoa semoga gerai jeruk tu tak tutup lagi...hiks..

sampai2..haaaaa lega wei..dia tak tutup lagi..hambik ko satu bekas penuh..kena rm6 hinggit..tp mamat pakistan tu siap tambah lagi mangga dalam satu senduk sebab dah nak tutup kot..wahhh lagi lah suka..

terus ngap2 ngan sepupu aku sambil on the way nak ambil mak nya..sampai2 ambil mak nya satu bekas dah licin..hahahaha..gila punya mengidam..

lepas tu sampai umah..basuh kaki gosok gigi muka..terus panjat katil dan teruss zassssssss hahaha

lena di ulit jeruk mangga..hikss...


tocehhh

1 comment:

Cik Ina said...

oui..untunglah dia dapat makan.. cik dok dapat makan sbb mak cakap budak xmolek mkan jeruk2 ni.. masan sngt.... >.<"

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails