08 June 2012

Dinner Pertema 2012 Arabic Night

Assalamualaikum...

ya sahlan wa sahlan...

huhu ambik mood ambik mood..kata nya event arabic night kan..majlis makan malam PERTEMA 2012 berlangsung di Dewan Annexe UiTM.




hehehehe cantik plak aku tengok make up aku ni...by sendirian berhad jer...




masa datang tu agak awal kan..so dia orang hala kan kami ni pi duduk dulu tunggu vip2 yang lain sampai..




with nad...




heehehe suka tengok biji mata aku ni...dah kata ala2 arab kan..haruslah kena pakai celak atas bawah...lepas tu bila nak basuh serius sangat seksa okey...nyesal pakai hitam2 macam ni..

yang atas2 semua ni pic2 dari instargam aku jer...yang bawah ni pakai dslr aku tapi rahmat yang tukang jadi kemeraman aku..tak kuasa ehh aku nak bawak kamera lagi nak bergaya lagi kan hiks..




ni dia delegsai wanita2 arab dari dubai..hiks...

beria okey aku nak mencari baju sesuai ni..nasib baik jumpa kaftan ni kat PAS rm150 hinggit...mula2 macam nak tak nak jer beli..tapi pikir2 sebab cantik dan selesa jugak lah..so aku beli..nnt raya boleh buat baju raya dah..hehe..




cantikkkkkkk....






ni sebahagian dari vip2 yang hadir...ada lagi ni belum sampai lagi semua nya...








time ni kan perasaan macam konon2 pasah sandha di karpet merah kat genting okey..hahahaha cer tengok sapa yang sangat perasan retis tu..hahahaha




yay..ni meja we all...kat depan sekali...makanan nya adalah sajian nasi arab...okey lah not bad jugak lah makanan nya..




motif aku mcm ni kan...sebab meja we all ni betul2 depan ngan speaker besar..pastu yang dok bercakap buat persembahan tu plak kuat lah bunyi nya...

so sakit telinga ni dok menadah kat depan2 tu...

tu yang jadi gitu tu..memang aku tutup telinga hiks..

so dengar ura2 nya ni last dinner anjuran PERTEMA..kata nya lepas ni dah takda dah...emm kita tengok jer lah ekk ada lagi ke tak...dulu pun cakap macam ni jugak..tapi ada jugak buat nya...


toceh....



2 comments:

Mar Zarra said...

fuyoo...semua berjubah..best tu....cantek2 belaka..:)

Shuhada Samri said...

@mar

hahahaha merasa ler jadi retis kejap..hiks

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails