24 June 2009

..Rombongan Cik Kiah ke Uitm Kuala Pilah N.9..( part 4 )

ini plak salah satu bahagian dalam lab prosessing...besar gila....






ini plak bahagian kering dalam lab prosessing tu....




itu yang jadi macam ni tu...sebab dah besar sangattt...kah kah kah....









ni plak dalam lab uji deria...pun besar...eeee...suka lah.....


ni tempat di panggil test uji deria...makanan yang di test tu akan di beri memalui pintu kecil ni lah....


ini plak dalam library...untuk bagunan tu....best oo..setiap level ada pintu untuk ke library....


di kaunter library yang tak siap sepenuh nya....




buku-buku yang terdapat di librray ni pun semua nya buku-buku berkaitan ngan sains....




kah kah...nk gelak pun ada tgk gmbr ni....



sebahagian orang-orang kuat program Food Tech.,..



ini lah bilik kuliah yang di sediakan....




ini plak classroom nya...hebat kan meja tu...sukaaa....




ini pemandangan dari bangunan belakang...









time ni dah nak balik dah ni...tgh beri ucapan sepatah dua kata...




3 comments:

KaY FaiZaL said...

Bestnye budak-budak yang akan masuk ke bangunan baru! Jealous I! tapi tak pe, ape ape pon UiTM Di Hatiku!

shuhadachomby said...

kay faizal : klu ko nak..ko mintak lah keje kat situ...aku tak nak..!!!!! kah kah kah..

Al-Scheira said...

waa bestnye..sume baru...

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails