22 June 2009

..rombongan cik kiah...

Assalamualaikum...


Hari ahad lepas kita orang di jemput untuk meraikan hari bahagia abang kepada kawan kami...Cik Sabrina aka Sabun...kih kih...so..kita org pun pakat2 lah nak pergi umah dia..tak jauh pun...kat klang jer..so..tgh hari tu kita orang berkumpul di umah kak siti...aku..mekdah..wani..kak siti..ika..dan saza..( anak2 kak siti )..


So...kat sini ada cerita best tau..kenangan tak leh lupa...kah kah kah...yang mana..aku sikit punya control ayu..tetapi...aku tersungkur..!!! oh my god..!!!...tp itu lah kisah betul...bukan salah kaki..bukan salah sandel aku..tapi salah jalan tu...actually..khemah makan2 kat tengah-tengah padang...nak di cerita kan padang tu plak tak rata...berlubang situ sini..so apa lagi..tgh2 jalan...aku tak tahu...terpeleuk lah...auhhh...maluuuuuu sehh..!!


Nasib lah time tu orang tak lah ramai sangat...tp..yg best nya..itu bukan kali pertama aku tersungkur di majlis kenduri...tapi ini masuk kali kedua...kah kah kah...yang pertama dulu di Temerluh...di majlis kenduri kawan aku..Azlya..time itu nasib baik kakak aku tolong cover line..punca nya..sama lah..tanah nya tak rata...kah kah....so..moral of the story..klu nak pergi kenduri tak payah lah korang pergi ngan kasut tumir 5 6 inci...baik pakai sandel jer.selamat....



masa ni dah siap makan...kenyanggg....


nak balik pun mesti kena posinng..( tgk den bwk beg brand apa tu..) kah kah...

lepas tu..kami sempat lagi singgah di JJ Bkt Raja....

5 comments:

KaY FaiZaL said...

aduh sian ko!

rafi_reenz said...

La....hang rupanya shuada....Mcm ner hang blh dpt blog aku plak nie? Oit, aku dh add blog ko...Ble ko nak dpt kedai mancing udang aku, shuhada?

rafi_reenz said...

La..ko rupanya shuhada...Aku dh add blog hang...Mcm ner hang blh nampak blog aku nie?Hang ble nak dtg kedai mancing udang aku kat Puchong saujana?

shuhadachomby said...

Kay faizal : itu lah sian kan kat aku...sian pun ada malu pun ada..kelakar pun ada..kah kah..

shuhadachomby said...

rafi_reenz : haa..aku lah ni..dah lama dah aku follow blog ko..baru skrg br nk sempat add..boleh jer dtg kedai ko..biasa hr minggu aku ada kat bndr puteri puchong tu..tp aku tak reti nk mancing udang..kah kah..

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails