19 November 2009

Baby Hitam Ku...

Assalamualaikum....


Haaa...lama nya tak update blog ai ni.....almaklum lah...masih lagi dalam emosi yang tak stabil...

Tapi....tak lama lagi akan ku cerita kan jugekkk ekk...sabauuuuu....hahahahaha...

ni pasal cerita baby baru ai ni....emm..masih belum dapat di godek2 pun lagi weii....just dok klik2 biasa jer....tak sempat lah ai nak duduk menelaah semua buku2 tu....









Wahhh....i tak sabar lah nak gi jalan2 klik2 with my baby itam ni..hahahahaha....cuma tengah nak mencari peluang kot2 ada tok guru yang mahu ajar ai guna dengan sebegitu bagussssss.......

member ai kata....kalau nak klik2 yang best..pi putrajaya....yesss...i knowwww....!!

tapi sekarang ai enggak ada ruang mahu pi lari sana...kalau ada ruang dan waktu...tangga panggung wayang dulu lah ai panjat wei....


PISAU CUKUR dan 2012 masih menanti....tak sabar nya....sekarang seminggu ni SABRINA takda kat lab....dia orang semua ada BIO MALAYSIA di KLCC seminggu ni....wahhhh boringggg!!!

WANI dan MEKDAH plak sibuk kat atas....sibuk ke..?? hahahaha entah2 mengulur bertenettt tu...hahahaha....








Sapa2 mau jadi model...??? mau...mau....sila2...ke depan....hahahahaa....buat masa sekarang sepupu sepapat kecik2 ai lah menjadi model nya....


emm...budak2 umah ai pun setengah nya dah balik kampung....kemain ekk korang...!! mentang2 exam dah merdeka...joliii lahhh..menci arrr ai jelessss.....tapi hari jumaat ai ada jemputan ke majlis makan malam with student FYP...

tapi yang tak best nya....

ciksue...kami nak jemput datang dinner kami tau....

ooo..ok...kat mana..?

kat blok b jer...tapi kena bayar rm35..

whattt..??? jemput..tapi kena bayar plak...???...huahuahua....

mazhab apa yang korang pakai ni.... hahahaha...tapi tu lah...ai pun tak sure lagi pi ke tak...tapi rasa nya tak pi....hahahahaha...sorry.....








ni lah complete set okeyy....dapat beg yang ai suka...tak besar..tak kecil....oklah nak gendong kuhulu kehilir....nanti awal bulan 12 ni..ada sedara kahwin kat kuantan...wiwiwiwiwi...per lagi...ai boleh lah klik2 kat situ...

sayang kalau beli mahal2 pastu tak tau guna....sekurang2 nya,...tau lah jugak mcm mana nak godak benda ni....apa jadi ngan kamera cinonit ai tu..??

alkisah nya..sudah terbang berada di kampung...huhuhu...kebetulan mak pak ai datang time melawat auntie ai tu..terus di kebas nya balik....alasan nya....my little bro ada majlis konvo pra school...so nak klik2 lah jugekkk....hihihihi....

apa2 pun ai tak kisah lah...memang ai dah tukar hak milik kekal pun digital kamera tu...ai dah ada baby itam manis ai ni...lepas ni...sama2 lah kita melayan pic2 dari baby itam ai ni okeyyy....

see uuu.....





1 comment:

Noorul Syuhada said...

cik su, cepat la upload pix best2...

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails