15 November 2009

Pencarian Tanpa Sempadan...pleaseee!!!

Assalamualaikum...


emm..weekend is soooooo trouble......

maybe sesetengah kawan2 ai dah tahu....yang MY COUSIN ai HILANG dari umah...tq lah pada semua kawan2 yang prihatin tanya apa masalah ai....tq so muchhh....








emm....we all sekarang dah buntu dah tak tahu nak buat apa...report polis dah setel...dan di declare lah sebagai kes bawah umur....sooooo berat kes ni....jadi kalau ada sapa2 ternampak...terjumpa...dan sebagai nya...calling2 lah ai dengan segera....

ai pun tak tahu dah nak ulas lebih2 macam mana...we all semua memang tengah down emosi sekarang...

lebih2 lagi mak pak saudara aku ni...tak makan tak tido..pucattt lesi muka nya....sedihhhhh sangat....ibu bapa mana tak risau wei....bagai luruh jantung hati mak pak....

semua family datang berkumpul umah auntie ai...tak dapat tolong nak cari kat mana..sekurang-kurang nya we all bagi sokongan emosi...memang flat lah...orang yang tak rasa tak tahu macam mana risau nya...

bayang kan pukul 12.30 malam dok berlegar-legar depan sunway piramid tu...sambil bawak sekeping gambar....ke hulu kehilir dok tanya orang jaga parking...orang teksi...kot2 ada nampak this girl...tetiba ai rasa mcm dalam drama tv...tapi soooo sedih...bila jawapan nya tak dpt memuaskan hati....terduduk di tepi jalan sambil menangis....

itu belum lagi we all ni marathon dalam IOI MALL...naik turun masuk gali semua dalam kedai2 IOI MALL..kot2 ternampak this girl...2 hari kami turun naik dalam IOI MALL...sampaikan guard2 situ pun dah kenal...tq lah pada semua kakitangan IOI MALL dan orang ramai yang tolong edar kan gambar this girl....we all 1 malaysia...

dah 2 3 malam we all semua tido lewat...melancarkan misi menyelamat dan mencari...tapi stillll lagi takda khabar berita...this girl baru berumur 13tahun....sooo remaja lagi...tak tahu apa2 lagi tentang masalah dan cabaran hebat dunia luar ni...we all semua masih menunggu dan terus menunggu...

harap doa dan harapan kami di makbul kan....korang semua pun tolong lah doakan semoga harapan we all ada sinar menanti..sekurang2 nya...menjadi semangat tuk mak pak this girl terus bertahan...dah kering air mata dah diaorang...

so...bila still begini....kerja mesti kena kerja...hidup mesti di teruskan....tak kerja...tak cari duit...dapur tak berasap...jadi...pahit ke..manis ke...kena lah telan jugak...

harapan kami sungguh besar dan tinggi...NUR AIN EZZATI balik jugak...balik sebagai pengubat rindu tuk mak pak this girl...this week...memang sungguh beremosi...ai pun dah takda mood nak tengok wayang...list wayang dah berderet menunggu untuk di tonton..hihi...apa apa pun...ai kena recovery balik semangat ni...next week kena semangat semula...kena tunjuk ai kuat depan my auntie sefamily...

apa2 pun....god bles u all semua...doakan semoga harapan kami tercapai...




4 comments:

minah nomad said...

kite ade bc post kt RM..doakan yg terbaik utk kamu..hope can find her soon..insyaAllah

shuhada mohd samri said...

dear @minah nomad

terima kasih...insyaALLAH..kami tengah usahakan walau sudah seminggu berlalu...

nanti sudi2 lah sebar2 kan kepada kawan2 yang lain...

tq so much....

hatim a.r said...

salam
saya terbaca post ni di RM.saya doakan semuanya baik2

shuhada mohd samri said...

dear @hatim a.r

tq so much...insyaALLAH...

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails