03 November 2009

Mandi Manda Di Air Terjun

Assalamualaikum....


Ok...selepas penat dan pucat lesi kita orang panjat bukit larut tu...

Kami di bawa pula ke AIR TERJUN...!!!...yehuuu..best nya....kalau bab mandi manda...memang suka...

Tapi aku still macam tadi...aku tak ambil bahagian yer dalam acara mandi manda ini...walau aku dah bawak baju siap-siap...

entahlah..kadang2 aku tengok tempat jugak...agak susah dan tak selesa aku nak salin baju ke apa..memang aku tak mandi..aku just main celup-celup kaki jer...tengok yang lain beraksi pun dah happy sangat....

air terjun ni pun tak jauh dari kaki bukit larut tu...tapi di sini..monyet nya yang amat ramai okeyy...habis atas kereta pengunjung di panjat nya...nasib tak takda pape berlaku kat kita orang...






Aku seperti orang kampung time ni yer...hanya bertudung kan towel jer...kata tepi air terjun..so kena lah santai bantai okeyy...hihihi...aku jadi peneman beg2 dia orang tu..merangkap jadi kamerawoman dia orang yang sedang beraksi...






itu baju pink tudung hitam tu...ada lah menjadi single mingle 2 3 hari itu...memang happy sungguh2 lah...takpa2...tu acara merealiskan tension setelah penat bekerja...






Wajah ceria campur sejuk...







Time ni AMI yang tukang ambil gambar...aku idak lah nak masuk air tu....






Haa...tu aku tu...jaga beg....yang khemah biru tu...adalah sumbangan en.ahmad...katanya senang hangpa nak salin baju...bagusss...sangatttt....






Kamerawoman di tepi air terjun....hahahaha...






antara aksi-aksi yang memang korang tak dapat tengok di mana-mana web dan stesen tv di malaysia ni....kita mulakan dengan ezreen....hahaha...







Sab dan haswani ani....yuuuhuuuuu.....






mekdah dan ezreen.....i like this pic...hahahaha...wahai en.spencer...adakah anda readers saya...?? hahahaha...






Faikah dan syaza.....





Ami yang superman tak jadi...





















4 comments:

Noorul Syuhada said...

ada kah mr spenser akan menyesal pilihan nya?!!! hahahah....

shuhada mohd samri said...

hahahaha...

bila time mandi manda...

aku rasa mekdah mcm adik aku jer...

mcm budak sekolah...

walhal nya kami sebaya...

Noorul Syuhada said...

tu ar pasal... oit, gurlpren ami ke yg free hair tu?ingtkan syaza..tapi takkan syaza ada dua kan..heheh

shuhada mohd samri said...

hahahaha..

tu faikah lah tu...

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails