27 November 2009

nostalgia

Assalamualaikum...


First time ai tengok pic2 ni...memang gelak guling lah wei...

ni kerja uncle ai lah ni...takda keje cari keje...

dah lah masuk FB....ayooo....memang malu ai....







Ni gambar memang dah lama kot....korang tau ke ai yang mana....sooo...banyak beza okeyy....hahahaha

ai pun dah lupa umur time ni berapa...tu ada AIN,,AZAH dan MELISSA...time ni kat umah nenek lah...







Yang lelaki kat tengah tu lah my uncle...yang sekarang stay kat Kuantan...ni semua dalam simpanan dia lah gambar2 ni....

masa kecil2 dulu ai pun banyak gambar...tapi bila pindah umah dulu...semua macam dah hilang...masa kecil2 dulu..my mom siap kumpul setiap bulan...pastu buat album...

tapi..sayang...semua dah hilang...kalau tak..ai dah beranak pinak..leh lah tunjuk kat anak cucu esok2...hahahah..







time ni..memang budak2 sungguh...hingusan lagi...








Time ni uncle ai kahwin...sekarang dah ada anak 4 orang dah.....ya rabbi...malu nya....rambut ai pesen apa tu wei...hahahaha...

siannn...hahahaha...

tapi bila tengok gambar2 lama..memang kelakar lah...nanti nak korek2 lah gambar2 lama...hahahah....barui best...

pape pun..selamat hari raya aidil adha...memang kenyang lah 2 3 hari ni..makannnn jer....chop2....ai ada misi yang baru nak buru..hahahaha...selepas baby hitam dslr dapat...nak baby hitam helo2 lah plak...huahuahua....


see youu.....




4 comments:

Noorul Syuhada said...

cik su trend rambut, kelas la..hahah..time tu rasa mcm cun giler la kan..hahahaha

tartlover said...

ciksu, banyak betul ko invest beli gajet2 ni...tangkap lawa2 sket daripada baby itam ko tu, kasi tajam lagi

Che Kay said...

Ai tgk wajah u, terus ai kenal ok! walau BYK beza, wajah tetap sama! hehehe

shuhada mohd samri said...

@shu
ai buat rambut style serabut masai..hahaha...

@wani
uii..masih tengah nak mengasah lagi lah ni..susah arr tak gi kelas ni..

@che kay
hahaha..gila kentang lahh...tapi ada satu tak berubah..tang manisss tu...hihihi

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails