20 November 2009

Keboringan Melanda

Assalamualaikum....


Ptg tadi ai boring tahap dewa....so ai pun korek2 lah pic2 yang lama2.....

so..ai jumpa ni....hihihi






Pernah tak korang terfikir benda yang korang nak buat..tapi tak dapat....

ai ada okeyy...!!...salah satu nya ai nak duduk dalam troli macam budak Iqmal ni....

hahahahaha...mau nya mak dan pah guard kat pasarraya ni kecoh..hahaha...tak pasal ai masuk paper....tapi yang penting nya...MUAT ke...?? hahahaha







Si budak kecil Iqmal ni okeylah...kecik celeh...this my cousin...tapi dari kecik berumur 73 hari lagi mak ai dah bela dia....sampai umur 6 tahun....

and sekarang dah tinggal ngan mak nya dah...my auntie....tapi time cuti sekolah...dah terlonjat2 nak balik umah mak ai so kalau kadang2 tengok dalam family pic...mesti ada terselit budak ni..







Oh yer...hari tu...ada shooting kat fakulti ai...tapi yang kelakar nya...ai ingat shooting ada actor2 yang hensem....kot2 lah ada aqasha ke...zed zaidi ke..farid kamil ke...tapi...rupa2 nya ada amithab bachan...hahahahaha...

shooting cerita tamil lorrr....memang selalu sangat lah ada shooting kat sekitar fakulti ai ni...terbaru...filem PAPADOM tu...betul2 dalam foyer fakulti ai...

sekurang-kurang nya...gemer jugak fakulti sains gunaan ni.....

see uuu......




3 comments:

Noorul Syuhada said...

takde keje la tu cik su..
yg india tu time tu aku ada kat lab..tapi kalo msok rancangan dia msti ko femes cik su..hihhiih

shuhada mohd samri said...

mana ada shu...time india tu..baru jer 2 3 hari lepas lah...hahahaha...

Noorul Syuhada said...

oyeke? aku ingat masa kt lab..ada org wat filming gak..suh dia suh ada budak lalu lalang kat koridor lab 201 - 203..heeheh.. masa tu aku ada lagi.tapi yg ni melayu kot..tapi tatau la kalo setakat rancangan spektra or cerekarama..heheh

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails