04 November 2009

Taman Tasik Taiping

Assalamualaikum....


Sambung-sambung lagi....

ni dah hari last dah..hari ahad...sebelum kami balik ke tempat asal...huahuaha..

So..pagi tu..lepas bfast kami sempat singgah di tasik dekat taiping ni...

Tempat sungguh lawa...kalau petang-petang boleh main kayuh-kayuh dalam tasik tu...






so...sebelum ke destinasi yang di tunggu-tunggu kan...kami singgah jugak di tasik tu...
ni just berenti tepi jalan jer...bagi lah yang nak bergambar lepas kan gian nya....






Emmm...hahahaha...macam budak-budak lah korang ni...aku ngan kak ct idak kuar dari kereta okeyy...sebab malas nak lintas jalan tu...en,mat pun hanya tunggu dalam kereta jugak with family nya...






Agak nya orang yang lalu lalang pun pelik...hahahaha...siapa lah gerangan orang-orang ini yang beria-ia posing di tasik tu...time kul 9.30 pagi...hahahaha...

tapi takpa...di sebabkan kita bukan nya datang hari-hari..so tak kisah...orang tak kenal pun...hahaha...





Ni antara pemandangan di tasik tu....ini gambar semua i snap dari dalam kereta okey...
kaedah nya sebab malas nak jalan kuar...hahaha...










Lepas berposing boleh plak dia orang duduk-duduk plak....aku apa lagi..menurut jer perintah kak siti...i jerit lah kat dia orang...suh masuk dan jalannnn..

Sian kat family en,mat sanggup tunggu dia orang semua ni shooting...hahahaha...

memang i tabik lah kat en.mat sefamily...sanggup melayan kerenah we alls semua...





2 comments:

aDie dALi said...

kmpong i tu.. :P

glad u guys hv fun! :)

shuhada mohd samri said...

btl tu...

taiping best lah...

tq...

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails