02 October 2009

Di Hujung-Hujung Ramadhan 2009

Assalamualaikum...

Selamat hari raya...!!!!..sorry lah lama sangat aku tak update blog ni....busy memanjang....
ni nak bg korang tgk gmbr2 yang berlaku pada hujung-hujung bulan ramadhan hari tu...
nesxt blog baru entry pasal raya.....



yang ni majlis berbuka posa di kedai mamak...by en.ahmad yang baik hati...kih2...belanja kita
orang makan nasi beriani lagi tau...yang tak dpt sertai tentu lah my frens SHU...yg berada di
LEEDS..ngeh ngeh,....( we miss u shu..)






yang ni plak...majlis berbuka puasa untuk student final year food tech....mmg meriah
lah...berlangsung hari jumaat...so..buka puasa sama2...sembahyang maghrib sama2..sembayang
isyak dan terawih pun sama2....di imam kan oleh prof.dr.zainal samicho...
pasal menu nya plak...mmg best...at the first time food tech buat BUBUR LAMBUK nya
sendiri...by KAK NORA dan KAK CT...caya lah..!!!..selain BUBUR LAMBUK...ada NASI
PUTIH...AYAM MASAK MERAH...NENAS GULAI IKAN KERING..TEMPE GORENG...SAYUR
CAMPUR...dan desert plak..mmg best2....bubur lambuk jugak di bahagikan pada semua pelajar
diploma food tech...dan jiran2 lab semua....tq..KAK NORA..KAK CT...KAK
RIAH..DR.AISHAH...EN.HILMI...DR.ZAINAL...SABRINA...MEKDAH...WANI...dan student2
yang telah bergotong royong semuanya....














3 comments:

S.u.F.e.E said...

syue..

tuka la nama ai..
hihihihi.. buh la ainyer singkatan CWK kat tajuk blog ai, mak segan nyah :)

KaY FaiZaL said...

Wah! Bestnye~ sian i. Selalu bukak puasa sorg2. Huhu btw ni komen khas dibawa oleh tepon 'kongkak' i. Hehe

Noorul Syuhada said...

wah bestnya... sedihnya aku dah xde..

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails