20 October 2009

My Idola Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva

Assalamualaikum...

Pernah tak korang terbukak atau tertengok sesuatu yang baru..dan lepas tu korang asyik-asyik teringat ringat...mcm esok tu korang nak tengok lagi...

Haa..itulah yang berlaku pada aku ni...aku ada lah PECINTA seseorang ini...

I FOLLOW U....itu lah tema aku...dan tentu-tentu nya aku adalah penggemar kepada blogger diva sorang ni...tak pernah pun jumpa...tapi aku rasa seperti hari-hari aku membuntut diva ni...hahaha..ini adalah...setiap hari..setiap minit aku bukak blog dia....

ladys and gentleman..i would like present for u







korang mesti nak tahu kan...sejarah macam mana aku leh terjumpa blog kak red ni kan...ni melalui wani...ada satu ketika...tika aku nak mencari kucing nak bela..so...wani ni pun suka memfollow bloger2...jadi dia pun terbaca entry kak red pasal kucing...masa tu kemek ada kat umah kak sham lagi...

So kami ada nom contact...terus call kak sham..bincang punya bincang...so..tu yang dapat babung ni...my love little kitten sakarang...tq kak red...sebab dah temukan bintang hati saya tu...malah dah mengeratkan lagi persahabatan saya ngan kak sham sampai sekarang...hihihi....

kenapa aku tulis entry cam gini...sebab...tadi aku ada bukak blog kak red..suh jangan kita sombong-sombong bongkak tak nak link kan blog2 kawan-kawna kita...dan suh belajar mcm mana nak link kan blog2 kawan dan tempek2 link yang dapat duit tu....bagusssss...!!!!!!

saya adalah sangat teruja...dan2 tu jugak aku try mcm mana nak link kan blog2 kawan-kawan...dan I DAH BERJAYA....!!..almaklumlah...aku ni baru nak bertateh ada blog sendiri....teringinnnnnn nak jadi mcm kak red...tp..insyallah suatu hari nanti....U ARE MY IDOLA...cuma yang nak tempek link dapat duit tu jer yang aku TAK TAHU nak godak dari mana ....kak red...tips pleaseee...kih2...

tiap-tiap hari aku baca blog kak red...dah jadi mcm motivasi sendiri...godak-godak sendiri apa yang ada kat blog aku ni..ambil tips2 yang maha berguna dari kak red...tambah pelajaran...yer lah..nak gi kelas..tak cukup budget lagi...salah satu nya...aku try nak buat entry berpasword tu...satu malam suntuk aku godak-godak sendiri mcm mana nak buat...tak jadi...buat lagi...tak jadi..godak lagi...

Last sekali memang kena bertanya pada yang pakar...per lagi..aku roger-roger email lah kat en.sirman...huahuahua...kan kak red dah buat segmen ICT BERSAMA SIRMAN...haa...memang berguna tau...i suka lah...apa yang kopius...tak faham..leh tanya en.sirman yang hebat...

selepas di beri tunjuk ajar yang bagus....akhir nya...SAYA SUDAH PANDAI !!!...yahooo...haa..kooo...sekarang...marah ke...nak memberontak ke...entry pasword jer sekarang okeyy.......dan yang best nya...aku plak dah turun kan ilmu tu pada kawan-kawan yang lain...

emm...sekurang-kurang nya...walau tak tahu nak jadi kan blog kita ni sebaris ngan top blogger tu...kita sudah tahu tentang banyak perkara yang penting-penting...kaedah nya...kita selalu lah kena bertanya pada yang tahu...tapi jangan lah plak yang tahu tu kedekut ilmu yang maha pahit...kongsi-kongsilah sama...

emm..apa-apa pun...redmummy...all the best....saya sudah vote redmummy okey...korang mcm mana..?? cepat2 klik...walau kita tak dapat naik pentas atau ke singapura...sekurang2 nya...kita sudah berbangga dengan kejayaan redmummy...you go girl...!!...saya sentiasa sokong kak red...




2 comments:

Anonymous said...

wiwiiiit...nama saya disebut2 plak^_^v

shuhadachomby said...

kih2...oklah tu...baru lah bestt...kenapa tak tulis nama betul...?

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails