19 October 2009

jalan-jalan cari makan....

Assalamualaikum...


Open house tak habis2...hahahaha...( sila jeles cik kay...) hahahahaha....

hari Sabtu kali ni open house umah kak nora dan en.mat...fuhh..memang best lah...makanan tok sah cerita...mmg meriah...dari main menu ke desert...semua nya...lazatttttt....

dua buah kereta ke umah kak nora.,..aku..sab..kak siti...mekdah..kak riah..dan dr.aishah...jamuan nya tengah hari...tapi kul 2 sampai kul 5 kita orang melepak kat situ...

2 3 kali makan...hahahaha...pastu siap tapau lagi...huahua...tapau tu tak kisah lah...yang best nya..

dapat DUIT RAYA...hohoho...semua yang pergi tu dapat...aku..sab..mekdah..kak riah nagn dr,aishah di kecualikan yer...dah terlebih umur...

ada lah jugak beberapa student yang datang...ezreen tukang bawak...ngan ezreen sekali pun dapat duit raya...bestttt....tq tq tq kak nora...semoga di murahkan rezeki sekeluarga...

memang meriah lah...so...hari ahad pun ada jemputan lagi...kali ni umah ezreen...tapi tak sempat nak ambil gambar...bateri flat...lagi pun gi umah ezreen pun asing2 dari gang2 lain...sbb nak cepat...nak balik masak lagi...coz hari isnin ada majlis raya kat lab...

kan..kan..kan..aku dah cakap...jamuan makan ni berturut-turut...bila dah akhir-akhir syawal ni..memang meriah pulak..sampai hari sabtu 24hb ni pun ada...hahahaha....

so..ikuti lah gambar-gambar yang sempat aku snap...pn.shu dan cik kay...sila lah melepak di blog ni yer...hahahaha...






mekdah and kak siti..time ni baru sampai...






mula-mula makan kuih raya dulu....







tuan umah nya mmg hebat lah...baru lah menampakkan seorang suri umah yang berjaya...hahaha..






gang2 student food...







sabrina mata sebiji...hahahah...







dah flash lah pulak....






time ni dah nak balik dah.,.,,dah riang dapat duit raya sorang satu..







dan siap dapat tapau lagi.....tqqqqqq kak nora....







2 comments:

Noorul Syuhada said...

mekdah pakai bju warna merah..i am surprised...

shuhadachomby said...

itu baju merah time shopping ngan aku..

aku paksa dia suh beli yang tu sbb lawaaaa...

dan yang penting itu baju warna MERAHHH...i like...

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails