18 October 2009

Majlis Raya Student Food

Assalamualaikum...


Skrg dah nak sampai dah penghujung SYAWAL....tapi meriahnya open house..uiii..mmg lebat...

Boleh di katakan...tiap hr minggu mesti ada jer jemputan open house...mmg budget lah kewangan bulan syawal ni..hahaha...

Yang penting nya..dapat berkumpul ngan sahabat handai...jauh dah dekat...yang selama ni hari-hari dok bergaduh..jd...majlis begini lah yang bagus nya...

Hari khamis lepas student2 dari kuala pilah datang sambut majlis haro raya food tech di shah alam ni...

mmg meriah lah dengan makanan2 yang best...siap bukak gerai jual ais krim lagi...

Start hari khamis tu..sampai hari ahad tu aku ada jemputan open house...meriah2...

Jom layan gambar...


















wani dnegan hidung kembang nya...kah2..






cuba teka kasut dan kaki sapa lah ni...







jawapan nya..KAKI MEKDAH....




































2 comments:

Noorul Syuhada said...

mekdah tu camera pun masuk gambar..bukan keje kamera tgkp gambar org ke?..apa dah mekda

shuhadachomby said...

takda makna nya..

dia suh orang lain ambil gmbr dia dan maera dia sekali...

kah kah kah..

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails